anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Stie cineva ce se afla in siciriul prezentat de kabuto lui madara ep 221 naruto shippuden (ultimul ) pentru ca in anime nu arata cine este in el! va rog dau funda

Răspuns Câştigător
| TeenWolf a răspuns:

Nu stiu... dar eu cred ca e fratele lui madara trebuie de citit manga ca sa aflam sau sa asteptam... :-)

5 răspunsuri:
| XDarkAngel a răspuns:

Am vazut episodul dar eu presupun ca e primul hokage ca doar ala lo batut de cine altcineva sa se teme? in fine eu asa cred, nu-s sigura...

| さいゆき a răspuns:

Nimeni nu stie asta. Se fac doar presupuneri.
Totusi cea mai credibila teorie este ca de fapt in acel scriu era Izuna.
O alta teorie este acea ca in acel sicriu este corpul adevarat a lui Madara pentru ca in unul din episoadele de dinainte cand mana lui este taiata nu curge sange ci doar ceva lichid alb asemeni celui din care e facuta partea alba a lui Zetsu.
Prima totusi e cea mai credibila.

| xDramaQueenx3 a răspuns (pentru さいゆき):

Este forma reală a lui Madara Ucihawinking
Am văzut o poză din anime, una din Manga şi un video )

| kamikaze325 a răspuns:

Pai cred si eu ca ar fi fratele lui madara pentru ca acesta il omorase pentru sharinganul special ca el sa isi faca eternal mangekyouku

| MasterBoY1234 a răspuns:

Nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu prostilor in primul rand Tobi nu e Madara e Obito in al 2 rand in sicriu era Madaraaaaaaaaaaaaaa in al 3 rand lui Tobi era frica ca Madara nu avea puncte sensibile si nici macar el nu il putea invinge + ca numai si numai hashirama (1 hokage) il putea invinge nimeni altcineva in al 4 rand esti un prost pentru ca nu ai asteptat pana sa scrie cineva ceva ce trebuie si ceva real dar ce sa iti fac crying sad