Nu stiu... dar eu cred ca e fratele lui madara trebuie de citit manga ca sa aflam sau sa asteptam... :-)
Am vazut episodul dar eu presupun ca e primul hokage ca doar ala lo batut de cine altcineva sa se teme? in fine eu asa cred, nu-s sigura...
Nimeni nu stie asta. Se fac doar presupuneri.
Totusi cea mai credibila teorie este ca de fapt in acel scriu era Izuna.
O alta teorie este acea ca in acel sicriu este corpul adevarat a lui Madara pentru ca in unul din episoadele de dinainte cand mana lui este taiata nu curge sange ci doar ceva lichid alb asemeni celui din care e facuta partea alba a lui Zetsu.
Prima totusi e cea mai credibila.
Este forma reală a lui Madara Uciha
Am văzut o poză din anime, una din Manga şi un video )
Pai cred si eu ca ar fi fratele lui madara pentru ca acesta il omorase pentru sharinganul special ca el sa isi faca eternal mangekyouku
Nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu prostilor in primul rand Tobi nu e Madara e Obito in al 2 rand in sicriu era Madaraaaaaaaaaaaaaa in al 3 rand lui Tobi era frica ca Madara nu avea puncte sensibile si nici macar el nu il putea invinge + ca numai si numai hashirama (1 hokage) il putea invinge nimeni altcineva in al 4 rand esti un prost pentru ca nu ai asteptat pana sa scrie cineva ceva ce trebuie si ceva real dar ce sa iti fac