Buna,
serialul Nini a facut o pauza intre capitole, dar conform unui articol aparut pe protvmagazin.ro telenovela Nini va reancepe in Martie. Poti citi articolul aici:
www. protvmagazin.ro/stiri/cinema/a7940221-telenovela-nini-revine-in-martir-la-disney-channel
Sper ca te-am ajutat!
Pa!
Nini va reincepe in martie.
http://www.protvmagazin.ro/......ey-channel
Nici eu nu stiu exact de ce nu se mai da, dar am auzit cateva motive:
1. Ca la multe telenovele, fac pauza intre sezoane.
2. Sunt multe difuzari in Romania si in Spania(sau Argentina, nu mai stiu sigur) si s-a ales Spania pentru difuzari, timp de o luna.
3. Trebuie sa traduca episoadele pentru noul sezon.
4. O poti lua ca pe o gluma: Florencia Bertotti este in vacanta.:)) (Dar nu se poate,deoarece scenele nu sunt filmate acum) :))
Dar sper sa nu ai dreptate, anonim, deoarece imi placea mult acel serial si vreau sa il mai vad.
Sa speram ca se mai da!
Pa!
Buna...din cate am inteles nini nu se maida deloc...si eu ma uitam mult la serialul acela>.in total sunt 128 de episoade si la disney au fost date 60, jumatate cum ar veni.nu cred ca se mai dau deoarece a dat jumate, si s-a terminat cu un final fericit cand nini si thomas au ramas impreuna chiar daca a aratat si din episodu urmator.ai vazut ca acum au aparut mai multe seriale noi si cred ca nu mai incapea in prgram.te pup si sper ca te-am lamurit!:*:*:*
meedanyy întreabă:
tomkaulitz întreabă: