| dayanaa a întrebat:

Stie cineva cine este A in serialul "Pretty Little Liars"? Pentru ca am inteles ca serialul este diferit de carte in mare parte.

4 răspunsuri:
| SuperMagicSmile a răspuns:

In serial, intr-adevar, Mona este descoperita de catre Spencer, si ajunge intr-un spital de nebuni.Dar, la sfarsit, o persoana imbracata in rosu o viziteaza si Mona ii spune ceva de genul "Am facut tot ce mi-ai cerut" ceea ce ne face sa credem ca A este de fapt o echipa, nu o persoana.Plus,mai este si misterul "Lebedei Negre" care inca nu se sctie cine este, tot ce stim este ca ii cunoaste pe Jenna si Lucas. Oricum, fiecare are suspectii lor pentru cine ar mai fii A:Jenna, Lucas, pana si Ezra este suspectat...

| piticcccccc a răspuns:

In ultimul episod din Pll Mona a fost descoperita ca ar fi -A dar ea nu este decat un ajutor al adevaratului -A.

| IoanaAndreea97 a răspuns:

Inac nu se stie cine e A dar am vazut pe un forum ca adevarata allison ar fi avut o sora geamana rea care s-a dat drept ea si care a fost omorata iar adevarata allison inca traieste.

| AlexxaX a răspuns:

Intr-un fel e ca in carte... Adica si in carte si in serial este MONA, doar ca in carti Mona moare si apare un alt A. si in serial nu stiu sigur ca nu l-am vazut pe tot, dar am o prietena care mia- spus.

Întrebări similare