| adryana_3023 a întrebat:

Stie cineva daca e adevarat ca mai sunt inca 2 carti in afara de ce 4 de twilight din perspectiva lui edward pentru ca nu am auzit decat de una care pe deasupra nu este terminata si nici nu are degand s-o termine de curand ca cica s-a plictisit de aceeasi poveste si s-ar putea sa intarzie vreo 3 ani oana s-o termine

Răspuns Câştigător
| mada_8090 a răspuns:

Da, una exista sigur pentru ca am citit-o. o gasesti numai in engleza pe siteul autoarei(unde poti gasi si mai multe noutati despre new moon si melodiile car vor aparea in film). bafta la cititwinking

4 răspunsuri:
| Daiana_1737 a răspuns:

Nu... din cate stiu eu in afara de cele 4 carti mai este o singura carte cu 12 capitole...soarele de la miezul noptii...care a fost publicata pe net de catre prietenii autoarei fara permisiunea acesteiahee hee

| mastersinky a răspuns:

Si maica-mea citeste twilight, a ajuns la volumul 3 dar multi stiu ca sunt doar 4 volume... si eu la fel... Nu exista vl.5... Sper ca am fost de folos!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dupa cum spune si mada exista numai una, insa nu este numai in limba engleza ci si in limba romana, se numeste soarele de la miezul noptii si contine primele 12 capitole ale AMURGului...ca sa o gasesti poti scrie pe google soarele de la miezul noptii- pdf

| adryana_3023 explică:

Mersi pentru raspunsuri la toti, dar mada ai putea sa imi spui si mie pagina in care ai gasit cartea in engleza si daca e intreaga sau doar cele 12 capitole