| alexa98 a întrebat:

Stie cineva de ce nu mai incepe nini pe disney channel? de vreo 2 saptamana nu mai incepe, m-am uitat toata ziua pe disney si n-a inceput.este foarte ciudat

Răspuns Câştigător
| puffika a răspuns:

Cica se ia o pauza.Si eu ma uitam si imi placea foarte mult.Ma enerveaza Diney Chanel fiindca dau pana la jumate si apoi pauza. oricum nu te agita.

13 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca nu are vizualizari sau nu are episoade noi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Totul este gresit nini nu incepe pentru ca a avut un accident cu masina big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este pauza! Incepe dupa ce se termina vacanta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu si pe mine ma enerveaza asta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ( ca si mie imi place foarte mult nini ) face o pauza cum au zis si ceilalti, deoarece au fost 60 de episoade din nini si in total sunt 128 parca... si acum face o pauza dintre cele 60 de episoade ( care ar inseamna sa zicem un sezon ) si cele 68 ( cam asa ) de episoade ( care ar insemna sa zicem al doilea sezon ). Astept si eu cu nerabdare sa mai apara. Eu in aceste zile cat nu apare ma uit la nini niste episoade vechi ( primele episoade ) ca am ratat inceputul big grin happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu filmele astea sunt facute de mult nu mai incepe nici eu nu stiu de ce poate au uitat sa il puna poate azi il pun sa speram eu sunt o mare fana ma uit de cand avezam 9 ani si acum am 11

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stiu, poate nu mai au idei!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nini nu a fucut nici un accident cu masina, la oprit putin pentru ca a inceput filme noi dar incepe iar

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poi si mai incepe? dupa vakantza?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca este in vacanta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O s a apara in martie iti agrantez as a scrie pe un sait

| estrela a răspuns:

Hello sunt nina si da am luat o pauza eu nu vorbesc romana ci vorbesc spaniola dar am un traducator care scrie in tote limbele deci telenovela va incepe peste 3 saptamani