| teiuby0 a întrebat:

Stie cineva povestea filmului " suflet vandut"? cum este?

Răspuns Câştigător
| M4nu3l a răspuns:

Din pacate nu l-am vazut dar te sfatuiesc sa dai pe Google si sa scrii : "Suflet Vandut Trailer " si iti va arata filmul prescurtatwinking
Funda?

1 răspuns:
| koaly99 a răspuns:

Pai este despre o fata care nu mai avea mama iar ea locuia cu tatal ei, la un moment dat tatal acesteia moare iar fata pleaca la matusa ei in alt oras.Acolo matusa ei nu o suporta deloc si o punea sa faca treaba unei menajere.Intr-o zi pleaca la piata ea cu matusi-sa si era cat pe ce sa le calce o masina, atunci fata a aruncat alimentele, soferul masinii ajutand-o sa le stranga.Atunci ei s-au indragostit unul de calalalt.Intr-un final ea pleaca de la matusa ei dupa un accident, crezand ca a omorat-o.Pleaca din oras si se duce altundeva unde dormea prin cimitire... o prind politisti iar o femeie o adopta.Acolo s-a inteles bine cu toti dar la un moment dat a plecat s-a angajat la un bar din asta, lumea incepuse sa o urasca, o faceau panarama... apoi ce s-a intamplat nu mai stiu ca mai erau vreo 6 episoade si le-am ratat dar stiu ca in ultimul eppisod s-a casatorit cu baiatul ala. Funda?