| GeorgeTiberiu a întrebat:

Stie cineva un film de groaza rau de tot? dar sa nu fie prea vechi sa fie din 2000 pana acum. Dau funda celui mai bun filme sau celui care zice cele mai multe de groaza.

Răspuns Câştigător
| AdyTtZa a răspuns:

Mirrior 2
Striptease Zombie
Al 6-lea Simt
Shutter
Drag Me to Hell
Blood and Sex Nightmare
The Last House on the Left
Scary Movie 4
13 Hours in a Warehouse
The Grudge 3
The Box

11 răspunsuri:
| VladConstantin20 a răspuns:

The Grudge, The Grudge 2, The Grudge 3, Skeleton Crew

| mistikk a răspuns:

Cel mai horror film pe care eu l`am vazut iti spun sincer a fost shutter dar varianta aceea originala japoneza nu fake`urile americanilorwinking

| mistikk a răspuns:

@Barbie uita`te fara griji la the grudge e o mare porcarie nu este asa d egroaza pe cat se crede

| CяﻵsŁﻵηε a răspuns:

House of wax
the chainsaw massacre texas
laid to rest
the hills run red
autopsy
tintuitorul
astea sunt cu adevarat film de groaza...love struck
fundita?

| Alessandro a răspuns:

Bună.
Îți recomand Death Tunnel ( 2005 ). Mie unul mi s-a părut foarte de groază. Bine, m-am uitat la el și la o vârstă fragedă. Dar și acum, mi se pare tare. Și Saw, e de groază, sunt 7 filme, cu o poveste genială.
Pa-pa.

| IWillNotBeFalseInWhoIAmAsLongAsBreathe a răspuns:

Camera 1408 sau constantin (asta e si cu ceva psihologie ) faine aman2 mie mi-au placut f mult happy

| Phantasmagoria a răspuns:

Amytiville

| hamstericious a răspuns:

House of wax, friday 13th din 2009, hollow man,wrong turn, Scream 2, 3, 4,texas chainsaw massacre, halloween. funda?

| Al3xBest a răspuns:

Iti recomand Saw 1-7! e taretongue merita vazut!

| Barbie a răspuns:

Sincer sunt fana filme horror, am vazut cu zeciile, dar cel mai de groaza care, iti jur ca nu m-am putut uita la el e THE GRUDGE, am avzut doar juma' de ora din prima parte si deja ma luasera palpitatiilestraight face

| Cutza_3681 a răspuns:

Casa de ceara...