anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Stie cineva, va mai fi si sezonul 4 la serialul "Lie to me"?

Răspuns Câştigător
| Diabolique a răspuns:

Nu, sezonul 4 nu există.
„Lie to me" are doar 3 sezoane. Producătorii au dorit să continue seria, însă Fox a anulat-o în 10 mai 2011. Din păcate va trebui să ne mulțumim cu cele 48 de episode.
Numai bine!

| Grecu_Ana_Maria_1982 a răspuns (pentru Diabolique):

sad oribil, macar nu incheiau si ei cat de cat. Ms

7 răspunsuri:
| ghiolbitza a răspuns:

In sfarsit vad si eu o intrebare de om cu mintea la cap. Copii astia se uita numai la prostii gen vampire diary sau cum draq s-or chema alea...Din pacate, n-o sa fie si sezonul 4 din lie to me... Aveam si eu aceleasi informatii ca Diabolique, n-are rost sa le mai pun si eu aici.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Va multumesc pentru informatii...imi pare ft rau ca nu se mai continua serialul, bine ca telenovelele spaniole au 3000 de episoade sau cate naiba au, dar iun serial fain si inteligent l-au scos...asa mi de ciuda

| alliyn13 a răspuns:

Stie cineva vreun serial de genu'... asta a fost prea frumos straight face sad

| SabinaMandru a răspuns (pentru alliyn13):

The mentalist, in principiu, ideea este oarecum aceeasi big grin

| oOAddYOo a răspuns:

Uite un link care sigur te ajuta : http://icp.infectati.ro/adaugat_link.php?id=2643

| vegas a răspuns:

Deci, nu cred, cum sa se termine asa serialul, a fost cel mai frumos serial vazut de mine si de prietenii mei de altfel, mai erau o multime de intrebari la care nu s-au raspuns, din sez 1, 2, 3. eu consider ca, a fost serialul perfect, deoarece, regasesti o multitudine de genuri : psihologic, drama, actiune, dragoste, cum sa se termine asa, si toate amaratele de seriale sau telenovele au cate 2000 ep sau 6 sezoane, nu este corect deloc... sad

Întrebări similare