De ce nu ai primit răspuns?
Pentru că oamenii s-au săturat să vă tot dea sugestii de filme la câte comedii cu adolescenţi se cer.
Dăi la căutare comedii cu adolescenţi şi vei găsi întrebări cu tonele de genul tău.
Site-ul asta e cu intrebari si raspunsuri. Asta e scopul site-ului, sa pui intrebari si sa ti se raspunda la ele. Care e problema ta?
Prea multe întrebări de acest gen exact cu acelaşi subiect ''Comedii cu adolescenţi''
Pe site-ul asta sunt sute de intrebari care se repeta. Cate intrebari la fel sunt in categoria Dragoste&sex?
Ce ar fi sa nu mai raspundem nimanui din cauza ca intrebarea respectiva seamana cu inca 20? Ce fel de comunitate am fi atunci?
Băi, nu ştiu, nu-mi pasă
21 & Over
Project X
Spring Breakers
Mean Girls
Road Trip
The Hangover
Easy A
Sex Drive
Superbad
Fired Up
American Pie, clar ( are si cateva parti mai... , dar merita); the hangover; what do you expect when you're expecting (desi parca e mai mult de famile asta )
Si ce dacaa? tot ramane tare, Alan ala face cat toti adolescentii din lume.
Hei daca vrei iti dua eu un serial, o comedie bestiala. Se numeste,, How i met your moether,, incearca e super serialul, are 8 sezoane pline deci ai ce face in timpul liber ceva timp. Funda?
Placinta americana(American Pie) iti recomand toate partile Sunt foarte amuzante.Ps:Au putine parti "vulgare" dar amuzante nu foarte indecente Bafta!