| roby223 a întrebat:

Stiti cumva cand o sa inceapa
1 ) sezonu 8 din Game of Thrones
2 ) sezonu 3 din Lucifer

Răspuns Câştigător
| AditzaVixon31 a răspuns:

In primul rand, totul este fals cand vine vorba ca Game of Thrones o sa apara in 2019, nu a anuntat niciun oficial HBO sau Game of Thrones ca acesta o sa inceapa in 2019.
La sezonul 8, deja s-a scris scenariul, o sa inceapa filmarie prin octombrie si o sa le termine prin martie-aprilie urmand ca seriarul sa apara in iuliu-august 2018.
Sa fim serios, stau 2 ani sa faca un sezon cu 6 episoade? Really?
N-o sa apara nimic in 2019, atunci am inteles ca vor ei sa faca povesti de dinainte de serialul Game of Thrones.
Man in concluzie, in 2018 vedem cum the Night King isi ia bataita la fundulet laughing.
Si Lucifer, a aparut si trailer, o sa apara pe 11.09. 2017.
Sper ca ti-am fost de folos, bafta!

10 răspunsuri:
| Sn4k3 a răspuns:

IMBD, cauta pe el

| FaraNumePls a răspuns:

GOT apare tocmai in vara lui 2019. Iar Lucifer știam că nu îl mai dă

| farfuriaverdex a răspuns:

Sezonul 8 din Game of thrones incepe in 2018, in vara.

| AlexandrulS a răspuns (pentru farfuriaverdex):

Te-ai informat prost prietene... mai devreme de 2019 nu o sa apara Game of Thrones, au anuntat producatorii acum cateva zile asta, deci este de asteptat la GoT iar la Lucifer nu stiu ca nu am urmarit.

| farfuriaverdex a răspuns (pentru AlexandrulS):

Http://collider.com/game-of-thrones-season-8-premiere-date/ Data nu este inca stabilita, conform aparitiei sezoanelor anterioare se preconizeaza ca o sa inceapa in Iulie 2018, nu este singurul articol in care se specifica asta si sunt din 29 auagust...

| Alecuzbang02 a răspuns:

Poti viziona game of thrones sezonul 8 episodul 1 online subtitrat pe https://vizionareplacuta.com/......ubtitrat/.

| RobertC a răspuns:

Sezonul 3 Lucifer incepe undeva pe la inceputul lui septembrie 2017 (11.09.2017 parca).

| KittyMeow a răspuns:

Sezonul 8 din Game of throns am auzit ca începe in 2019 si (cred eu) va fi ultimul sezon. La lucifer nu stiu, îmi pare rău!

| Idontgiveafucko a răspuns:

Game of Thrones se aude ca prin 2019