| teodoriykajocheriytza a întrebat:

Stiti cumva daca exista sau daca se va face un nou serial rbd? ( in afara de rebelde si la familia). stiu ca trupa sa desfiintat dar vreau sa aflu dcc se va reuni in curand. era un reportaj ca se reuni in 2011 sau 2012. e adevarat?

3 răspunsuri:
| CiciFagaras a răspuns:

Hei buna nu cred ca se va face.Trupa s-a destramat din cauza lui Anahy, din cate stiu eu, din cauza banilor.Ea primea cei mai multi bani si sau certat toti iar trupa sa destramat.Nu sau auzit prea multe zvonuri ca se vor reuni deci eu nu ii dau prea multe sanse acestui zvon.

| laurageorgi a răspuns:

Nu.Adica nu se va mai reuni, si nu se va mai face un serial RBD.Maite Perroni a declarat ca i-ar placea ca trupa sa se reuneasca, dar nimic mai mult.

Sper ca te-am ajutat. Funda?

| SkittSaysWtf a răspuns:

Salut.
Nu, trupa RBD nu se va mai reuni. Toti membrii trupei au acum o cariera solo. Dulce acum joaca in alte telenovele, din pacat nu sunt la TV in Romania, doar in Mexic si in America Latina.Anahi acum are niste probleme de sanatate de aceea s-a si lasat in ultimul timp si de cariera sa muzicala.Lui Maite ii merge foarte bine, a jucat in telenovela Cuidado Con el Angel si acum imediat filmeaza finalul telenovelei Triumful Dragostei. De ceilanti membri ai trupei nu am mai auzit.
O zi buna.