| SasuSakuBeatrice a întrebat:

Stiti cumva daca va aparea a 3a serie din Naruto dup Naruto shippuden? daca da cum se va numi? si cand incepe? mersi mult dau funda:*:*:*big grin

2 răspunsuri:
| positivity a răspuns:

Buna. =3
- Se aude un zvon, cum ca '' Naruto '' va mai avea si o alta serie dupa '' Naruto Shippuden ". Eu cel putin nu cred asta, dar mi-ar placea.
Acea serie s-ar numi " Naruto Akkipuden ".
- In seria " Naruto Shippuden " va avea loc un razboi, mai exact Al Patrulea Mare Razboi Ninja. 0.0
Daca s-ar mai crea o serie dupa " Naruto Shippuden ", ce rost ar mai avea? o.o
- Daca Konoha, si celelalte tari pierd razboiul, cu cine ar mai fi seria respectiva. Cu Kabuto ala, un nebun doctor, mai nou si sarpe? Sau cu Tobi, care se considera Madara? -.-
- Ce s-ar intampla daca in razboiul ala, Naruto si Sasuke, ar trebui sa se lupte, si apoi la sfarsit ca amandoi sa moara?
Cum a zis si Naruto intr-un episod. Daca Sasuke va ataca Konoha, sa isi adune toata ura sa, si sa il loveasca pe el cu toata acea ura. Si asa vor ajunge sa se omoare reciproc.
- Sunt multe de spus despre a treia serie Naruto, care nici macar inca nu exista. S-ar putea ca acest zvon, sa fie doar creat de fani.

Pa, pa.

| Tobiii a răspuns:

Se spune ca va aparea dupa "Naruto Shippuden" o alta serie numita "Naruto Akkipuden", unde naruto si ceilalti vor fi jounnini, dar nu se stie exact cand va aparea sau daca va aparea.Cel mai bine ne uitam acum la seria curenta big grin