Eddie Guerrero a murit dupa 2 zile de ultimul sau meci (13 noiembrie 2005)deoarece a facut infarct.
fundita, te rog!?
Eddie a fost găsit mort în camera sa de hotel. El a fost suspectat ca era de ceva vreme sub influenţa drogurilor. Şi îi placea mult să faca glume... Păcat de el.Dar acesta nu sa specificat ce a foscut inainte eu am suspectat foarte mult cazu si acesta dupa o cearta cu sotia lui Vichi acesta o iubea foarte mult nu a putut suporta despartirea, acesta avea cu ea 2 copii o fata si un baietel.Acesta a plecat la o camera la hotel in urma certei si a luat o supra doza de droguri dupa acesta la ora 00:30 a fost declarat decesul lui Eddy Guerrero. Totusi el va ramane mereu in inimile fanilor WWE!
Da trebuia sa implineasca 43 de ani dar din pacate... nu s-a intamplat...a fost gasit inconstient in pat.Se spune ca ar fi murit din vina alcoolului ziua a petrecut impreuna cu nepotul sau la hotel si a baut prea mult, asta stiam eu funda?
Eddie Guerrero a murit din cauza mai multor boli el a baut cu Chavo mai multe pahare de vin, apoi el cand a fost singur in camer a mai luat niste droguri la ora 00:30 cand a venit Chavo in camera la gasit intins in baie pe jos fara un semn de viata. Vickie Guerrero a spus ca in saptamana aia a fost ce mai urata din toata viata ei.
Pe 13 noiembrie 2005, Eddie a fost găsit mort în camera sa de hotel.
Dupa o cearta cu sotia, acesta a plecat la o camera la hotel si a luat o supra doza de droguri - dupa acesta doza, la ora 00:30 a fost declarat decesul lui Eddy Guerrero.
Https://www.youtube.com/watch?v=GWRpQOeWvS4
Nu-i asculta pe astia.
Nu zic adevaru.
Uite o filmare aiciea jos.
Https://www.youtube.com/watch?v=GWRpQOeWvS4
LisaJulie întreabă: