| Deyaa2 a întrebat:

Stiti detalii despre al trilea sezon din The Vampire Diaries? ( ma refer la continut) Multumesc! happy

5 răspunsuri:
| Tera a răspuns:

Din cate am citit Stefan se face baiat rau si devine din nou obsedat de sange, Anna si Viki Donovan se intorc in calitate de fantome, va mai aparea un personj interpretat de Noah Bennet(din Heros)care le va da de furca vampirilor di Mistic Falls, va mai aparea un varcolac in primele episoade pe nume Ray Sutton interpretat de Davit Gallagher si s-ar putea sa apara din Justin Biber din cate am auzt, Tyler cu Caroline se cupleaza. Iar primele doua episode o sa inceapa cu o petrecere de ziua Elenei. Uite aici promo-ul oficial:http://www.youtube.com/watch?v=S4U7C6uFPkk.

| aliceinchains a răspuns:

Nu, inca nu a inceput, in septembrie, pe data de 15, am auzit.

| deea1music a răspuns:

Stefan pleaca cu Klaus pentru intelegerea aia a lor. El devine diabolic. Elena si Damon raman impreuna si incet incepe relatia lor love struck Damon are mana libera acum ca stefan ii plecat happy

| Klaine a răspuns:

Ce e de stiut mare lucru? Stefan devine obsedat de sange, Elena se cupleaza cu Damon...

| georgiana_3880 a răspuns:

Elena cu damon vor trece prin multe lucruri sa-l salveze pe stefan.si cred ca la final vor ramane damon cu elena impreuna.