anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Stiti filme cu criminali in serie?! Dau funda celui ce imi da filme cu barbati care ucid femei in serie.Am vazut parca niste filme in trecut despre asta dar nu mai stiu nici unul.

8 răspunsuri:
| thalyslly a răspuns:

Assassins cu banderas si stallone

| JulyStorm a răspuns:

Criminal minds
Dexter

| feraryyy78 a răspuns:

Nasul, este un film cu mafioti, un film exceptional.

| mihaela25mihaela25eminem a răspuns:

Zodiac
ted bundy
jack spintecatorul
from hell
Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street
green river killer
henry:portrait of a serial killer
the death maker
karla
zero day
memories of murder
summer of sam
to catch a killer
point of origin
the alphabet killer
a is for acid

la primele trei iti recomand sa te uiti sunt filme inspirate din fapt real si au fost unii din cei mai periculosi criminali din istoriebig grin si restul sunt inspirate si merita sa te uiti la toatebig grin

| SalvatoreLeon a răspuns:

Auzi la ala Godfather rolling on the floor daca sunt mafioti si omoara pentru suprematie bani afaceri inseamna ca sunt criminali in serie? eu cred ca nu sti pe ce planeta traiesti happy ma rog... Depinde ce gen de psihopati iti plac ca sunt mai multe ca si tipurile de mafioti si altele... Dar preferintele mele sunt Dexter care e serial Saw foarte bun American Psycho e un stil mai nebun daca iti place si asta si cel mai intelept carismatic si preferatu meu psihopat Seriile Hannibal Lecter!

| JustMe34 a răspuns:

Zodiac. Superb filmu!winking

| frzq1 a răspuns:

Nu toate in serie dar interesante: koroshiya 1; 120 days of sodom(un pic ridicol si gay); in a glass cage, henry portrait of a serial killer, a serbian film, maniac