Interesante gusturi. Filme, nu documentare. Am înțeles bine?
Helter Skelter (2004) și The Helter Skelter Murders (1970) - ambele despre viața și activitatea criminală al lui Charles Manson
Jack the Ripper (1988) și From Hell (2001) - evident, despre Jack The Ripper
Ted Bundy (2002) - exact cum îi spune numele, film despre unul dintre cei mai notorii criminali din istorie
Zodiac (2007) - despre faimosul „Zodiac Killer" a cărui identitate a rămas necunoscută de-a lungul deceniilor
Citizen X (1995) și Evilenko (2004) - ambele despre cel mai temut criminal al Ucrainiei, Andrei Chikatilo
Starkweather (2004) - evident, despre Charles Starkweather, însă apar și alte „mari nume" precum Ed Gein și Ted Bundy
Green River Killer (2005) - Gary Ridgway
The Butcher of Plainfield (2007) - despre faimosul Ed Gein
M (1931) - Peter Kürten
Henry: Portrait of a Serial Killer (1986) - Henry Lee Lucas
The Secret Life: Jeffrey Dahmer (1993) - exact cum îi spune numele
Karla (2006) - despre cuplul canadian de criminali în serie, Karla Homolka și Paul Bernardo
Monster (2003) - Aileen Wuornos
Unii dintre criminalii menționați sunt încă în viață, în închisoare, dar cei mai mulți sunt morți.
Numai bine și vizionare plăcută!
Da a fost un criminal in serie acre macelarea oameni si isi facea masti din fata lor...mrg era foarte sadic acum e mort dar filmul (the texas chainsaw massacre)care s-a facut dupa povestea lui e geniale unul din filmele mele preferate:Xsi mai e unu henry si filmul dupa povestea lui se numeste:henry, portrait of a serial killer:*
Am cautat acum si pe net filme dupa criminali in serie si mi-a adus mai multe filme, pe astea nu le-am vazut dar cred ca sunt ok si ele. oricum tot cred ca masacrul din texas ca e cel mai tare:))):* http://www.cinemarx.ro/tag/filme-cu-criminali-in-serie/
anonim_4396 întreabă:
PopStefania întreabă: