Wow! Esti prima persoana care spune ca i-a placut mai mult al doilea :-X! Si mie mi-au placut ambele si cartile la fel.insa primul a fost mai misterios si plin de romantism!
Mi-a placut primul film, la fel si cartea. m-am uitat la filme, deoarece imi place foarte mult cum joaca Robert Pattinson. dar cartile sunt superbe. :X
Primul, al doilea mi s-a parut cam plictisitor, s-a pus prea mult accent pe Bella.
Au fost amandoua reusite primul avand mai mare atractie pentru fani fiind nou si fiind si primul deci cred ca primul a fost foarte adorat
al doilea a fost o comedie de nota zece am fost la ''premiera'' ca sa sun asa si a fost sala plina dar sa ras intruna si mai ales dupa film
au fost glume mici pe parcurs dar dragute: la inceput nu au incadrat cum trebuie flmul si unul a inceput sa se planga ca nu intelege si alta sa ridicat si i-a spus lasa ca iti traduc eu ca si asa ai numai 20 si ceva de anisori, sau la sfarsit cand sa ridicat cineva de langa mine si ii spunea lui robert patison ''hai ma fatalaule cere-o odata de sotie''
da a fost frumos
filmele au fost reusite dar am vazut ca majoritatea indragesc mai mult twilight decat new moon dar problema lor daca vor sa ramana in secolul 20 cu vechimea aia de acum 3 ani
Alex10092003 întreabă: