| DamiPapucii a întrebat:

Sunt inebunita dupa serialul Pariu cu viata. Voi nu?

Răspuns Câştigător
| Eღilia62 a răspuns:

E cel mai tare serial Romanesc, mai bun ca Narcisa Salbatica.

17 răspunsuri:
| Dumnezău a răspuns:

E doar un fel de Camp Rock in combinatie cu un High School Musical, doar ca mult mai penal si mai prost reesapat. Tipic trustului PRO, tiganeala tarii.

| Ucigasuldeprostie a răspuns:

Nu

| Adry05 a răspuns:

Nici nu stiu la ce ora elaughing)

| wintage a răspuns:

N-am vazut niciun episod happy

| Biby a răspuns:

Nu.Nu inteleg ce va place la prostia aia.

| NoNameJunior a răspuns:

Nu,nu este cine stie ce.

| bebelotz a răspuns:

Mie una imi place serialul asta si chiar nu ma intereseaza daca este copiat sau nu, important este ca a iesit bine si ca e ok, mi pe pare chiar ca acesta si "Lacrimi de iubire" au fost cele mai bune productii de acest gen. Deasemenea regret cand vad atatia invidiosi, fratilor trezirea daca nu va place nu mai comentati atat, cum a spus "ucigasuldeprostie" nu si gata, mare scofala tongue

| PamfleticaTotHellenne a răspuns:

Sunt innebunitaaa dupa serial love struck
Au fost episoade la care am plans sad
love struck

| Trolololol a răspuns:

Nah, nu-mi place sa ma uit la filme cu umor sec (specific romanilor, cum spune fata de dinaintea mea), cu o poveste copiata in mare parte din filmele alea plictisitoare si previzibile despre "iubire". Am dat din curiozitate odata sa vad cum e... n-am rezistat.

| FucktheSystem a răspuns:

Neah...

| Mayyyyyy a răspuns:

Un nou episod care m-a binedispus! Gasesti tot ce vrei: umor bun, specific romanesc, romantism, actiune, drama! Este o nebunie care nu te plictiseste! Este un film bine facut, care mie, spectatorului, imi da senzatia ca am fost respectat atunci cand a fost gandit. Nu e facut in batjocura, cum sunt facute multe din filmele, programele din ultimul timp. Felicitari echipei care s-a format atat de frumos, in Media PRO!

| danielcretu1980 a răspuns:

O da. ce-i aia?

| 9089 a răspuns:

Da e ft frumos si cei care canta minunat

| anonima20 a răspuns:

Da...acum am auzit de astabig grin

| IntrebariFuckingCiudate a răspuns:

Nu vad cum ai putea fi "inebunita" dupa serialul ala. E penal.
Se scrie "innebunita".

| DarkSeed a răspuns:

Mi se pare o mare porcarie...

| Alexandra_5971 a răspuns:

Este cel mai tare; x.atunci cand te uiti nu ai cum sa te plictisesti. felicitari producatorilor!

Întrebări similare