| StarMagda a întrebat:

Sunt o mare fana a filmelor Horror.Deci ce îmi recomandati? Care sunt cele mai bune filme de gen după voi? happy

11 răspunsuri:
| 123214324143241 a răspuns:

Fritt vilt, Dead Snow, Quarantine, Diary Of The Dead, Dawn Of The Dead, Silent Hill, 28 Weeks Later, Underworld, House Of Wax, etc.etc.

| ioanahd1 a răspuns:

The grudge 1, 2 si 3
Drag me to hell
The ring 1, 2 si 3

| DarkMyst1 a răspuns:

Si mie imi plac foarte mult filmele horror... mai ales cele cu Zombie... Infectii etc big grin

| Blackwoman27 a răspuns:

Am vazut unul super fde groaza cu o spperitoare, unul care e tare infricosator ar fi Oglinzile ucigase sau casa de ceara.Si mai era unul care ii taia parti din corpul oamenilor si le vindea pentru bani rolling on the floor)

| mIss G a răspuns:

Ai vazut paranormal activity?

| Nousername a răspuns:

Pai depinde si ce vrei de la un film horror,sa fie captivant sau sa iasa mult sangehee hee. Incearca saw, e cam sadic. Poti incerca si The ring (daca nu l-ai vazut) sau poate daca vrei ceva mai infricosator, cu atmosfera horror incearca Buried ( unu ingropat de viu smug ) sau Paranormal activity (1 si 2, desii nu recomand ca m-am plictisit la el.) Si Mirrors mi-a placut, dar nu l-am vazut decat pe primul.E destul de infricosator la sfarsit.Sau poate Piranha 3d (este foarte multa actiune,si sangehee hee ) e destul de interesant mai ales sa te uiti cu prietenii la el happy.Sau poate Final destination, te tine in suspans rau, si e foarte tare o sa apara si 5-ul acum. prin octombrie sau septembrie nu stiu, pacolo, cred .Hmm...nu mai stiu! Mai sunt multe, daca vroiai sa le aflii pe toate scrie la google filme horror, eu ti-am zis cateva pe care le-am vazut si eu happy

| MuzIkRemiXz a răspuns:

Mmmm...hoorror aventura dar iti recomand un site divix sau cinemagia...(divix vezi filmele cinemagia le cauti)(fundita?)

| Bibu_4233 a răspuns:

Chucky, scary movie [ e si putina comedie in el ].the ring.straight face

| Bibu_4233 a răspuns:

Chucky, scary movie [ e si putina comedie in el ].the ring.

| Ioana666lore a răspuns:

Silent hill, mirrors1, 2happydrag me to hell...cube1,2,3,zombi lend asta e si comedie dar e super,

| GeorgiSiAtat a răspuns:

Paranormal activity 1, 2winking:* plzz funda>big grin

Întrebări similare