| Trixt3r a întrebat:

The Lord of the Rings: The Rings of Power

Ce asteptari aveti de la serial? Se pare ca bugetul de productie este estimat la un (1) miliard de dolari si speculeaza ca este cel mai mare buget din istoria TV-showurilor.

Acum ca a iesit trailerul si release date-ul, se pare ca au facut publica si lista de cast.
Eu personal sunt putin dezamagit de cast tinand cont de buget, dar daca-i OK povestea pot trece peste.

Deci, cel mai scump TV-Show, una din cele mai renumite povesti - Pareri, asteptari?

4 răspunsuri:
| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns:

Nicio asteptare.
Sunt convins ca o sa fie doar o alta porcarie woke, care n-o sa prezinte nimic interesant.

| Brizbriz a răspuns:

Este serial, daca e bun, ma astept la frustrarea de a astepta dupa urmatorul episod, sau mai ales sezon (m-am uitat la Star Trek Prodigy, si acum stau cu buza umflata pana catadixesc astia sa dea urmatorul sezon, si nu se stie cand, cu toate ca, cica au facut din prima 20 de episoade crying )
iar cast-ul la un serial e intotdeauna mai slab decat film, si la filme in ziua de azi, am vazut o tona cu babalaci, fosile sfinte reciclate, pentru ca actori tineri cu destula charisma si care sa ajunga sa aiba popularitate mare, nu prea sunt sad

| Sn4k3 a răspuns:

Aveam asteptari mari pana sa vad trailerul. A parut cam amarat, dar sa speram ca o sa fie ok. Urmatorul game of thrones cum se mai spunea clar nu pare laughing

| J0B0MAT a răspuns:

Trailer-ul e dezamăgitor. Să sperăm că nu și serialul. Nu mă aștept să bată filmele. Rămân unele dintre cele mai bune filme făcute vreodată, nu mediocritățile care ies acum de la Marvel și DC(care sunt ok pentru relaxare și funny, dar nu se compară genialitatea LOTR). Nici Got nu a reușit să le bată, doar în materie de cgi.
Serialul nu mă aștept să bată nici Got, dar poate the Witcher.