Din sezonul 2:
Episodul 9 pe 21 Noiembrie 2016
Episodul 10 pe 28 Noiembrie 2016
Episodul 11 pe 5 Decembrie 2016
Episodul 12 pe 30 Ianuarie 2017
Episodul 13 pe 6 Februarie 2017
Episodul 14 pe 13 Februarie 2017
Episodul 15 pe 20 Februarie 2017
Episodul 16 pe 27 Februarie 2017
Atentie. Aceste dati de lansare sunt pentru USA. In Europa apare in urmatoarea zi de la data specificata mai sus.
Lansarile episoadelor de la episodul 16 incolo inca nu se stiu.
Sper ca ti-am fost de folos!
Prostuță mică. Verifică FL-ul și vezi acolo. Dar chiar de apare tot o să mai dureze să apară și subtitrarea.
Băiatul nu ți-a zis exact căci chiar de apare atunci nu îl vei putea viziona atunci. Eu de exemplu pentru ce mă uit acum verific în fiecare zi de a apărut(și nu e vreo problemă că deja cred că sunt vreo 9 episoade) dar mai mult subtitrarea că apare ceva mai greu. Ai FL?
Te mulțumești cu puțin. Eu de exemplu nu pot să mă uit dacă calitatea nu e cel puțin HD (iar la hd mă uit din obligație că subtitrarea apare mai greu pe full hd). De asemenea nu am întreruperi de la net sau publicități idioate, merge brici. Pun un serial cu boxele mele care au și un bas destul de bun, pe monitorul meu de 27 inchi full HD. Viață.
Eu acum când văd un laptop mi se pare minuscul. La început când mi-am luat monitorul mi se părea așa hipnotizant să te uiți la el, prea mare. Acum m-am obișnuit. Sunt mulțumit de el. Și prețul a fost pe măsură dar crede-mă că în casă am tot televizor pe tub M-am axat mai mult pe pc că la tv nu prea mă uit doar ai mei și pe ei nu îi deranjează.
Pe mine mă oftică puțin proful de DEEA deși nu a zis nimic de pc-ul pe care îl are, clar are un televizor calumea și un sistem calumea audio și se uită pe HBO. Și ne povestea cum are boxele prin cameră și cum se aude de șmecher când trece o navă din aia spațială, se aude în toată camera deși nu înțelege cum se propagă sunetul în spațiu El observă imediat erorile astea din punct de vedere fizic din film dar e fain așa.
Lucifer (2 x 09 - Homewrecker) 21 noiembrie 2016/US→22 noiembrie 2016/la noi
http://www.imdb.com/title/tt4052886/episodes?season=2&ref_=tt_eps_sn_2
HadesSs întreabă: