Ai zis c-ai vazut multe asa ca ce recomand eu sunt sanse sa fi vazut asa ca cauta tu direct aici :
https://filmeseriale. online/seriale/
Site-ul e foarte fain ca te poti uita direct, iar daca iti faci cont (Gratuit) marchezi episoadele vazute, bagi serialel dorite la `watchlist`, favorite, le marchezi ca vazute etc.
Poti alege si dupa gen.
Stiu unul care are doar un sezon din pacate, dar e foarte bun:
Significant Mother, pe scurt serialul e o comedie romantica de 8 episoade, o tipa se indragoste-te de cel mai bun prieten al fiului ei, care e plecat la facultate.
De asemenea iti mai recomand unul care nu e romace, ci drama amestecata cu umor de bun gust, o productie HBO, italo-americana in regizia lui Sorentino:
Young Pope, pe scurt un tipa Larry jucat de Jude Law devine Pius al XIII, un Papa extrem de neconformist si foarte conservator, are cred ca tot 8 episoade, si al doilea sezon apare in 2018. Si in caz ca nu le- ai vazut mai recomand:
Sherlock,Hannibal,Dexter,Lie to Me, House M.D., si nu in ultimul rand SF-ul Doctor Who.
Încerca :
Dosarele x (e o serie super interesanta despre extratereștrii și multe altele, e din 1990 și ultimul episod a fost prin 2015)
Cum sa scapi nepedepsit (este drept o profa și elevii ei care sunt avocați și de întâmplă tot felul de lucruri ciudate dar e interesant, conține cam toate genurile " comedie, drama, romance", îl poți vedea pe AXN dar știam că începe noul sezon în septembrie)
Autopsia crimei (îl poți urmării pe AXN)
Minți criminale (despre crime, îl poți urmării pe AXN )
Vânătorii de umbre [ este serial după seria de carti Orașul oaselor, după prima carte s-a făcut și o carte, iar din celelalte cărți s-a făcut serialul; serialul este despre niște adolescenți ce trebuie sa se lupte împotriva umbrelor ( vampiri, vârcolaci, etc) ]
IZombie(e despre o fată care e zombi și trebuie să afle care e faza )
Eu îți recomand un serial chiar fain, Imposters 2017 (seamănă întrucâtva, ca subiect, cu cel din filmul The Joneses 2009)
PopStefania întreabă: