Da. Este adevarat ca sunt multe filme emotionante, insa Titanic este altceva, este o realitate.
A fost un film foarte bun și emoționant. Totuși nu am plâns la el. L-am văzut de 3 ori și de fiecare dată m-am emoționat, dar nu am plâns, față de restul prietenelor mele care erau cu șervețelele în brațe. Dacă îți plac filmele emoționante, îți recomand singurul film la care am plâns: Hachiko.
Da, fiindca am trait si eu o iubire neimplinita decat pentru o clipa si faptul ca Jack a murit pentru ea a fost ceva emotionant dar cel mai greu cred ca a fost pentru Rose (ca poveste, caci nu stiu daca a vost dupa o poveste reala filmul) numai gandul acela ca dragostea ta, care te-a ajutat cand tu vroiai sa te sinucizi si a venit ca o raza de lumina si dupa ai rausit sa atingi acea dragoste (scena cand isi faceau de cap prin Titanic+ scena cu masina ) dupa sa iti fie totul luat intro clipa (vorba vine ca vasul s-a scufundat in 2 ore) si sa traiesti restul vieti cu gandul la o dragoste neimplinita mi se pare un blestem.
Fiecare persoana are sentimentele lui, nu le spui tu ce sa simta. Poate nu esti atat de sensibil ca mine sau ca altii!
Ai dreptate, dar tot o porcarie de film este...
Poate pentru tine! Nu mai vorbi si in numele altor oameni!
Unele parti. faza cand se scufunda vaporul a fost foarte frumoasa..pentru mine a fost frumos filmul :3
Pentru mine a fost foarte frumos. plus ca povestea este inspirata si din realitate
Depinde de caracterul fiecarei persoane.
Poate la unii care sunt mai sensibili li s-a parut mai emotionant
Foarte! Mi-a patruns inima de fericire si mila ma rog mi-a placut enorm si prima parte si a 2 si depinde si de secvente
De 12 ori am vazut Titanic si de 12 ori am plans, deci da, este foarte emotionant. Adevarul e ca atunci cand l-am vazut prima data am plans in hohote si nu ma mai puteam opri, dar de atunci doar am lacrimat la scena in care Jack moare.