The Conjuring 1, 2
The Bye Bye Man
The Babadook
As Above So Below
Lights Out
Haunt
Haunting in Connecticut
The Exorcism of Emily Rose
The Exorcism of Molly Hartley
Last Shift
Deliver Us From Evil
Incarnate
Demonic
Drag me to hell
Paranormal Activity 1-6
The Grave Encounters 1, 2
Blair Witch si cel din 2016
Ouija: Origin of Evil
Evil Dead
Annabelle 1, 2
The Devil Inside
The Possession of Michael King
The Rite
The Boy. Cam astea ar fi cele care merita vazute, nu spun ca toate sunt foarte bune, dar macar o data merita vizionate, daca iti place si genul.
Le-am văzut pe majoritatea. Ah... n-am de gând să văd The Pee Pee Poo Poo Man prea curând. The Boy nu l-am văzut. Paranormal Activity mi se pare aiurea... În rest, mersi de listă!
Cu placere.
Le-am vazut cam pe toate, e greu de spus, http://www.cinemagia.ro/liste/cele-mai-bune-filme-horror-9316/
Sunt foarte multe. În mare, ori le-am văzut deja, ori sunt slabe. De asta am cerut top 3.
Am vazut recent Ghost house 2017 e ok, SAW si 13 fantome, tarata in iad plus multe, dar doar vechi ca astea noi sunt proaste
Am să văd Ghost House. Voiam de ceva timp dar nu apăruse încă. Mersi! Interesat de cărți? Dă msj, dacă da.
Ce fel de cartii?
Dau cărțile din care s-a inspirat Game of Thrones în format eBook. Am spus.
Ritual (2012 Modus Anomali), Open Grave (2013),Ravenous (1999),,dar și Funny Games (2007),The Green Inferno (2013),Martyrs (2008) sau The Eyes Of My Mother (2016),Goodnight Mommy (Ich seh, Ich seh 2014), It Follows (2014)
Alea nu sunt de groaza
Mi-am petrecut copilăria în minciună...
1. Mirrors(l-am vazut la 9 ani, am ramas cu frica de a ma mai uita in oglinzi timp de 1 an… cand eram singur acasa acopeream toate oglinzile, timp de 5 zile, dupa m-am mai linistit, putin… ).
2. The Conjuring
3. Mama(2013), The Mist si Evil Dead(stiu ca nu e foarte de groaza, ultimul, dar pe mine m-a marcat putin… Poate ca l-am vazut al doilea film, si la inceput doar la horror ma uitam, eram sadic…)
Mirrors a fost chiar fain, singur, noapea, căști, volum tare...
rogvaier întreabă: