Am vazut mai multe seriale bune, cum ar fi The royals, Prison break, How to get away with murder etc, insa singurul pe care l-as putea numi capodopera e Sherlock. L-am terminat acum ceva vreme si de atunci n-am gasit unul care sa-l egaleze. Scenariu, actori, replici, muzica, efecte vizuale, totul e ca la carte. S-ar putea ca ultimul sezon sa ti se para un pic exagerat, insa per total e superb. Ti-l recomand din suflet.
House MD e bun tare. Westworld încă nu m-a atras. Mr. Robot... nu-l știu.
Ah... despre normalitate, cum zici tu... Vezi Me and Earl and the Dying Girl. Genial. Da, e film.
Pai sa-l vezi, merita. Am vazut, dupa ce ti-am scirs mesajul, ca si altii ti l-au recomandat, deci chiar e bun.
O sa le vad, dupa ce am terminat 13 reasons why mi-am dat seama ca sunt interesata si de seriale mai spre realitate in care vad reactii ale oamenilor in diferite situatii sau chiar chestii prin care trece toata lumea in adolscenta. De obicei ma uitam la seriale fantastice care ma mai desprindeau de realitate, insa dupa cum zic eu, in viata echilibrul e baza, asa ca ambele genuri sunt interesante de vazut.
GeorgeH21 întreabă: