| BaraveHeart a întrebat:

TPU imi puteti spune niste filme despre WW2 sau Adolf Hitler despre cum a ajuns el atat de puternic, despre viata lui sau cu slodatii germani care au luptat in acea vreme?

Răspuns Câştigător
| Nucreeed a răspuns:

Daca vrei sa aflii adevarul despre Hitler si WW2 mai bine nu te uiti la documentare sau filme despre WW2 cunoscute. Sunt doar propaganda...
Ai fii surpris daca ti'as zice ca Hitler nu a vrut niciodata un razboi, ci doar a fost fortat la unul? Ca el nu a fost de fapt "diavolul" care este prezentat in filme, documentare si carti de istorie?
Si ca holocaustul nu a avut loc niciodata, fiind doar o inscenare a evreilor pentru a'i strica imaginea lui Hitler si mai mult...
Poti sa ma crezi nebun dar exista dovezi foarte clare care dovedesc tot ce ti'am zis eu aici.
Exista o echipa intreaga in spatele acestei propagande care face tot posibilul de atatia ani ca noi sa nu aflam ceea ce s-a intamplat cu adevarat in WW2 si ce fel de persoana a fost cu adevarat Hitler.

| BaraveHeart explică (pentru Nucreeed):

Nu te cred nebun pentru ca si eu cred ca nu a vrut intentionat sa faca tot ce a facut.

2 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
Întrebări similare