| StewartCassie a întrebat:

TPU, imi spuneti ce filme stiti gen: de groazacomedie si romantice, impreuna toate...pentru adolescenti?

11 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Bdtd04 a răspuns:

Incearca final destination 5. Asta e cat decat romantic. Restul seriilor (final destination 1, 2, 3 si 4) sunt mai mult de groaza. Vizionare plautahappy

| StewartCassie explică (pentru felineymar):

Am intalnit, duh -_- si comedie pe deasupra :p doar ca nu mai stiu cum se numeste si ma gandeam sa va cer ajutorul... dar se pare ca nu mi-a iesit happy

Răspuns utilizator avertizat
| ZâmβέŤ a răspuns:

Final destination 5 E câât de cât romantic, celelalte 1, 2, 3, 4 sunt cam de groază happy

| Seepty a răspuns:

Groaza:
Saw
Hostel
Wrong Turn
Coffin Baby
Texas Chanisaw Massacre
The Descent

Comedie:
Hangrover
Road Trip
Euro Trip
Sex Drive
College
Project X

Comedie&Horror:
Scary Movie

Romantice:
Titanic
Amour

FUNDA?

| faramatania a răspuns:

Bad Kids Go To Hell (2012),Warm Bodies (2013),Abandoned Mine (2013),mai poți încerca și seria de parodii Scary Movie

| StewartCassie explică:

Aceste 3 genuri sunt combinate. Am vazut eu un film, cu adolescenti care au gasit intr-o camera un fel de vaza/potir pus pe un raft intre mai multe chestii de pe acolo, ceva din ceara si l-au spart. Cred ca un spirit a iesit de acolo. E comedie, la sfarsit romantic iar in interior de groaza big grin Aveti vreo idee?

| StewartCassie explică (pentru felineymar):

Am vazut doar 1, o sa ma apuc si de 2 happy Multumesc.

| StewartCassie explică (pentru ZâmβέŤ):

Doar 1 si 2 le-am vazut pana acuma big grin Dar erau destul de horror laughing Multumesc. Numai ca eu cautam un film, un anume film happy

| StewartCassie explică (pentru Bdtd04):

Mersi! big grin Am vazut doar primele si nu am mai continuatlaughing Poate o sa ma uit si la 5 happy