| Flexx a întrebat:

TVD, deci Elena pana la urma cu cine ramane cu Damon sau cu Stefan? Ca ma derutati total, x(
Acum am ajuns la sezonul 3 ep 9 si pe 6 ianuarie apare ep 10 New Deal.Am vazut si celelante intrebari asemanatoare cu a mea, dar asta a fost in Iulie, August, si s-au mai intamplat multe de atunci. Vreau sa fiu lamurita, sa nu mai caut sau sa stau sa ma ga gandesc:"Oare ce cine dracu ramane"? In prezent, dupa cum a lasat Stefan situatia se pare, ca Elena, se indragosteste fara sa isi dea seama de Damon, si va dati seama daca Elena ar ramane cu Damon cred ca ar fi cel mai happy man din lumelaughing) dar vreau sa imi dati un raspuns, Cartile TVD spun altceva, Adica cum ca Elena il salveaza pe Stefan si ramane cu el, dar dupa cum vedeti serialul e foarte diferit de carti, si eu as vrea sa ramana cu Damon [deoarece joaca Iann care e asa de n-am cuvinte, nu de altceva ]
Deciii. spuneti clar, si cu cap daca se poate si o sa dau funda.winking
Thanks.

3 răspunsuri:
| ICanSeeAll a răspuns:

Cred ca cu Stefan, desi si eu vroiam sa ramana cu Damon.

http://vampire-diaries-fan.blogspot.com/

| GeorgianaVonGrunge a răspuns:

Deci Stefan a plecat cu Katherine. AI vazut cum s`a sfarsit episodul... Elena a spus ca e dispusa sa renunte la Stefan. Eu cred ca va ramane cu Damon.happy

| Flexx explică (pentru GeorgianaVonGrunge):

Da,stiu cum s-a terminat episodul,tie nu iti da de inteles ca Elena il place si pe ala si pe ala.dar sincer Damon e mult mai bun decat Stefan,cu totul ca s-a dus cu Klaus pentru Damon, dar eu sunt obsedata stii ce e aia obsedata de acest serial, si nu stiu cu cine ramane.