| Katakimiku a întrebat:

Umm... Hey!
As vrea si eu niste seriale dragute.
Ce imi recomandati? Umm... Hey!

Răspuns Câştigător
| GaBrYeLa18 a răspuns:

Buna! Eu am sa-ti dau o lista cu serialele pe care le-am urmarit sau inca le urmeresc si cate ceva la fiecare(sper sa-ti placa)tongueretty little liars(este vorba despre un grup de 4 fete carora le-a murit sefa grupului si de atunci sunt urmarite si santajate de un anume A, merita sa te uiti); Gossip Girl(cred ca ai auzit de acest serial si chiar merita sa te uiti deoarece este un serial cu adolescenti si cu ceva real in el deoarece toti protagonistii serialului dau gres; Charmed( este un serial cu 3 vrajitoare si este foarte frumos); The vampire diaries( de care presupun ca ai auzit daca nu l-ai si urmarit si este despre vampiri si este foarte interesant); One tree hill; The secret circle(tot cu vrajitoare); Supernatural(este cu tot felul de spirite si nu te sfatuiesc sa te uiti daca nu iti plac sau daca iti este frica dar daca iti plac astfel de seriae supernatural este pentru tine); Ghost whisperer(care este tot cu fenomene supranaturale si la care o fata participa prin ajutarea spiritelor sa treaca mai departe).Cam astea sunt toate sper ca nu am uitat nimic.Vizionare placuta!big grin

| Katakimiku explică (pentru GaBrYeLa18):

Merci mult. Cred ca tu o sa primesti funda, pentru ca majoritatea serialelor propuse de tine vreau sa / le urmaresc.

| GaBrYeLa18 a răspuns (pentru Katakimiku):

Ma bucur ca iti plac si cu placere!big grin

14 răspunsuri:
| IoanaBogdana a răspuns:

The Vampire Diaries
Glee
Pretty Little Liars
The Lying Game
Jane by Design
Skins
90210
Gossip Girl
The Nine Lives Of Chloe King
The Secret Circle
Supernatural
Heroes
Smallville
Two and a half men
Game Of Thrones
True Blood
Dexter
CSI: Crime Scene Investigation
Grey's Anatomy
10 Things That I Hate About You
Switched at Birth
Teen Wolf
Grimm
The Big Bang Theory

| Dumnezău a răspuns:

N-o sa-ti recomand seriale ce tu le crezi dragute (sigur esti o fetiscana cu duh sarac), ci o sa-ti recomand seriale unanim superioare.Adica The Newsroom, The Good Wife, Game of Thrones, Breaking Bad, Boardwalk Empire si Entourage.

| 1000bodies a răspuns:

Skins UK.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ghost Whispaper, Bing Bang Teory, Two and a half man, NCIS:Ancheta Militara, NCIS:Los Angeles. Funda?

| Nymeria a răspuns:

Aha, deci nu-ti recomand nimic, esti mica si prapadita, ma rog dupa avatar:finger: big grin

| Katakimiku explică (pentru Nymeria):

Stii... Daca am un avatar nu insemna ca sunt mica.
Si pun pariu ca sunt mai mare decat tine!

| Nymeria a răspuns (pentru Katakimiku):

Nu e bine sa pariezibig grin si mai ales cu mine, sa vedem la ce esti mai mare? varsta? asta e raspunsul, ia zi cati anisiori ai? stai nu-mi prea pasabig grin AA si legat de seriale, Game of Thrones e scris dupa o serie de carti, pe care le citesc acum, asa ca mai bine pune mana pe carte apoi uita-te la serialbig grin

| xPuffy a răspuns:

Pariu cu viata!big grin

| saby349 a răspuns:

Pai : Prison Brake l-am vazut e supeer. dr. House e tare, are niste replici inteligente, Charmed e cu magie mi-a placut mult, si unul tot cu magia Smallvile, cam atat, vizionare placutawinking

| Ade9894 a răspuns:

Eu ma uit la The vampire diaries dar uneori este de groaza :-P.

| Swettcandy1 a răspuns:

The Vampire Diaries
Pretty Little Liars
Gossip Girl
The Secret Circle
Teen Wolf
Hart of Dixie

| kittykatcris a răspuns:

The vampire diaries daca vrei horror