| LaYeR a întrebat:

Un anime bun? Ceva gen Death Note, Attack on Titan

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut... Sunt cel mai mare fan al anime-urilor, si se pare ca iti plac cele cu putin horror si mult mister tongue Incearca Danganronpa, este foarte misterios, si Supernatural The Animation ar mai fi cu ceva mister. Daca preferi o comedie BUNA DE TOT incearca Baka To Test To Shoukanjuu (2 sezoane), iar daca preferi ceva de dragoste si / sau drama poti incerca Sword Art Online, Date A Live saaaau Clannad (2 sezoane) happy Ai incredere, sunt niste anime-uri excelente happy Vizionare placuta!winking

12 răspunsuri:
| Grimmjow69 a răspuns:

Bleach
Fairy Tail
D.Gray-Man
Fullmetal Alchemist
Air Gear
Deadman Wonderland
Code Geass
Darker Than Black
Tsubasa: Reservoir Chronicle
Rosario + Vampire
Black Butler
Rurouni Kenshin
Chrono Crusade
Durarara!
Highschool Of The Dead
Digimon: Digital Monsters
Dragon Ball

| neca a răspuns:

Incearca code geass, spiral, fate zero

| Mudokins_Abe_1978 a răspuns:

Metropolis!

| Mudokins_Abe_1978 a răspuns:

Pentru alex 5259..in primul rand eu vorbeam de ceva mai matur! Mai profund gen animatiei -9 sau corpse bride!
Dar se pare ca voua va place acele animeuri care are o conotatie profunda dar cu implicatii copilaresti!
Asta am vrut sa spun.

| alex5259 a răspuns (pentru Mudokins_Abe_1978):

Dar ce esti, cementator? ii pasa cuiva ce spui tu? de unde reiese ca acest anime este pentru copii? asta e parerea ta,, maturule ". si cum am mai zis inainte : PASTREAZATI-O!

| Mudokins_Abe_1978 a răspuns (pentru alex5259):

I-mi cer scuze alex! ai avut dreptate. am vazut unul recomandat de tine si e bun!
sorry!

Se pare ca ai dat dovada de mai multa inteligenta ca mine... bravo! iti multumesc pentru intelegere happy

| alex5259 a răspuns:

Naruto Shippuden este cel mai bun anime existent! Arata o lume fantastica plina de fantezie, mister, secrete si lectii dureroase de viata. Are si melodii reusite! cu alte cuvinte, TI-L RECOMAND cu desavarsire!

| Mudokins_Abe_1978 a răspuns (pentru alex5259):

Da! daca ai 5 ani...

Raspunsul tau e inutil si pe deasupra nici nu e gandit. Tu habar nu ai ce vorbesti. Te-ai uitat macar vreodata la acest anime ca sa iti dai cu parerea? Si chiar daca raspunsul este da, pastreaza-ti parerile pentru tine.

| Tweetyxd a răspuns:

Incearca Soul Eater

| xFoorMusiicx a răspuns:

Incearca Hunter x hunter 2011 (e absolut genial),Kuroshitsuji, Blood-c, Soul Eater, Higurashi no naku koro ni, Mirai nikki si Another