Salut... Sunt cel mai mare fan al anime-urilor, si se pare ca iti plac cele cu putin horror si mult mister Incearca Danganronpa, este foarte misterios, si Supernatural The Animation ar mai fi cu ceva mister. Daca preferi o comedie BUNA DE TOT incearca Baka To Test To Shoukanjuu (2 sezoane), iar daca preferi ceva de dragoste si / sau drama poti incerca Sword Art Online, Date A Live saaaau Clannad (2 sezoane) Ai incredere, sunt niste anime-uri excelente Vizionare placuta!
Bleach
Fairy Tail
D.Gray-Man
Fullmetal Alchemist
Air Gear
Deadman Wonderland
Code Geass
Darker Than Black
Tsubasa: Reservoir Chronicle
Rosario + Vampire
Black Butler
Rurouni Kenshin
Chrono Crusade
Durarara!
Highschool Of The Dead
Digimon: Digital Monsters
Dragon Ball
Pentru alex 5259..in primul rand eu vorbeam de ceva mai matur! Mai profund gen animatiei -9 sau corpse bride!
Dar se pare ca voua va place acele animeuri care are o conotatie profunda dar cu implicatii copilaresti!
Asta am vrut sa spun.
Dar ce esti, cementator? ii pasa cuiva ce spui tu? de unde reiese ca acest anime este pentru copii? asta e parerea ta,, maturule ". si cum am mai zis inainte : PASTREAZATI-O!
I-mi cer scuze alex! ai avut dreptate. am vazut unul recomandat de tine si e bun!
sorry!
Se pare ca ai dat dovada de mai multa inteligenta ca mine... bravo! iti multumesc pentru intelegere
Naruto Shippuden este cel mai bun anime existent! Arata o lume fantastica plina de fantezie, mister, secrete si lectii dureroase de viata. Are si melodii reusite! cu alte cuvinte, TI-L RECOMAND cu desavarsire!
Da! daca ai 5 ani...
Raspunsul tau e inutil si pe deasupra nici nu e gandit. Tu habar nu ai ce vorbesti. Te-ai uitat macar vreodata la acest anime ca sa iti dai cu parerea? Si chiar daca raspunsul este da, pastreaza-ti parerile pentru tine.
Incearca Hunter x hunter 2011 (e absolut genial),Kuroshitsuji, Blood-c, Soul Eater, Higurashi no naku koro ni, Mirai nikki si Another
anonim_4396 întreabă: