The Shawshank Redemption
Forrest Gump
The Green Mile
Cast Away
Catch Me If You Can
The Blind Side
The Bucket List
Django Unchained
Rush
The Changeling
The Departed
Bună.
- Insidious
- The Purge
- Darkness
- SAW
- Scream
- Wrong Turn
Pa-pa.
L-ai vazut pe the purge? eu am citit recenzile de pe cinemagia si cam 90% zic ca e cea mai mare porcarie. Te intrebam daca l-ai vazut sa stiu daca merita. ^^
In time(in timp) un film din viitor, un film despre care e vorba de un tanar care s-a nascut cu un ceas la mana ca si toate persoanele de fapt. Viata fiecarui om depinde acel ceas, munca e raspaltita in timp, se dauga in aceal ceas.O zi de munca e echivalent cu un anumit timp din care trebuie sa cumperi tot cu timp si sa vinzi la fel.Banii ..au disparut, acum totul e pe timp.Merita vazuta lupta acestui tanar care a hotarat sa distruga acest sistem bancar de timp. Vizionare placuta.
Ai ce filme ...hai ca spun eu unele care chiar iti va placea cu siguranta, capodopere cinematografice si care nu se dau la tv toata ziua...
Prestigiul(Mi s-a parut genial, absolut genial, iti garantez ca daca te uiti o sa mai vrei sa il vezi o data)
Avocatul Diavolului(Un Al Pacino fantastic)
Inchisoarea ingerilor(Pentru multi cel mai bun film din istorie)
Cartita(J.Nickolson, Brad Pitt )
The Dark Knight(Preferatul meu)
Sherlock Holmes (Prea tare)
O minte sclipitoare(Daca iti plac genul acesta)
La "Cartita" ii Di Caprio nu Brad Pitt pardon.
Eu iti recomand Syrup, un film foarte bun, il poti vedea online hd cu subtitrare gratis aici : http://frapex.ro/......ratis.html
The Heat (super comedie), The instrument mortals, sau ceva de genu asta, the hunger game super tare!, triplu x, pacific rim
Daca nu ai vazut "Hobbitul:O calatorie neasteptata"... Super tare filmul! E doar prima parte, a doua apare pe 13 dec.
Titanic sau The Exorcism sau The Last Legion sau Singur acasa 1, 2, 3sau4. FUNDA?
Hobbit cele 3 filme si apoi Lord of the rings care are si ele cateva filme. apoi hunger games, seria divergent,