| blueskies14 a întrebat:

Un film care te-a marcat si de ce? big grin

9 răspunsuri:
| Leocerba a răspuns:

"Cerul deasupra Berlinului" de Wim Wenders.
Pentru ca nu credeam ca se pot face filme din astea...care tânjesc, sa ma poata tine pe mine 2 ore cu gura deschisa.
Asta a reusit.

| UnleashedPsycho a răspuns:

Cred că Mysterious Skin sau V for Vendetta. O să motivez ambele alegeri.
V for Vendetta - filmul nu e extraordinar de bun, am văzut şi mai bune, dar ţin minte acum 5 ani când l-am văzut prima dată la televizor în seara de înviere (mă refer la sărbătoarea religioasă) în care bunica voia să mă care cu ea la biserică şi m-am rugat de ea să aştepte până se termină. De atunci îl văd în fiecare an pe 5 noiembrie şi plâng de înnebunesc.
Mysterious Skin - filmul ăsta are şi de ce să mă marcheze. În primul rând, ideea filmului e pur şi simplu bolnavă. După ce am văzut A Serbian Film, am crezut că n-o să mai dau de nimic mai bolnav, dar ăsta îl întrece. Mysterious Skin e genul de film care mă surprinde prin faptul că nu mă gândisem niciodată la un astfel de scenariu şi, mai ales, la un astfel de deznodământ. M-a şocat, m-a făcut să râd şi, mai ales, să plâng.
În principiu aşa judec eu impactul unui film asupra mea: dacă am plâns o dată, e bun, dacă am plând de mai multe ori, e foarte bun, dacă am plâns în ultimele 20 de minute, e capodoperă.

| RAY a răspuns:

Faust, este un film care arata faptul ca dam vina pe ceva cand vina e a noastra, bine multe mau marcat, acuma nu-mi amintesc cum se numesc
ieri am vazut 12 ani in sclavie chiar m-a impresionat

| OnuOnulică a răspuns:

Până acum nici unu.

| Seepty a răspuns:

12 Years a Slave. Este un film gen drama in care ne este prezentata povestea lui Solomon Northup un negru care pune pret pe libertate si este vandut ca si sclav.
P.S- Aceste film este inspirat dintr-o poveste adevarata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In time(in timp).Un film pe care il poti viziona on line si daca iti place poti sa-l descarci. Evorba de o poveste a unui tanar care se petrece in viitor.Banii nu mai exista, toti nou nascutii sunt nascuti cu un ceas electronic la mana pe care are un timp de un an gratuit. Dupa aceasta varsta parintii trebuie sa munceasca pe timp.Adica 10 ore de munca se plateste cu timp care se adauga la ceasul de pe mana. Un film foarte frumos. Daca timpul ajunge la zero, oamenii mor. O actiue a unui tanar a carui mama a murit din lipsa de timp si se hotaraste sa distruga acest sistem.Si reuseste. Urmareste-l, o sa-ti placa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

M-a marcat derek jarman cred, fiecare film in egala masura

| Bøøgey a răspuns:

Poveste de cartier. Orice explicatie e de prisos.

| Pakira a răspuns:

Mai multe filme m-au marcat, dar iti pot spune de 3 din ele:
-The Curious Case of Benjamin Button m-a cam marcat, are o poveste originala si de asemenea frumoasa, faptul ca am plans la sfarsit m-a facut sa nu uit de el
-Ar mai fi si The Man From Earth, in care este vorba de mai multi oameni care stau intr-o camera si unul dintre ei marturiseste ca el apartine unei ere foarte indepartate (pe cand existau oamenii pesterii) si ei nu cred asta, iar el incearca sa-i convinga, si pe tot parcursul filmului sunt ei cum dezbat problema asta, la sfarsit ramai cu gandul ca el chiar spune adevarul ca era un om al pesterii (ca are 4000 de ani sau cat.) argumentele pro si contra fac filmul asta interesant happy
-Si Idiocracy, asta e o comedie happy si totusi filmul asta are o poveste care ma sperie... Ma sperie ca asta s-ar putea intampla si in viata reala. Doi oameni din prezent se ofera sa faca parte dintr-un experiment, si sa stea in ceva capsule... ceva merge gresit si baza in care erau ei e distrusa, iar ei raman in capsule inca dormind, se trezesc dupa foarte multi ani mai tarziu si observa ca oamenii din viitorul ala sunt atat de prosti. (in loc de apa normala, ca sa bea sau sa ude florile, folosesc ceva bautura verde energizanta laughing ) si asta m-a marcat fiindca vazand lumea din ziua de azi, la cum e si cum a fost, mi-e teama sa nu traim ca in filmul Idiocracy, si sa nu tampim cu trecerea aniilor. thinking

Întrebări similare