| Teo1993 a întrebat:

Un film gen comedie cu o mica descriere?

8 răspunsuri:
| Cristi99ch a răspuns:

TED, Bad Teacher, Parodia comediilor

| Weider a răspuns:

Wonderlust, iti recomand, o comedie buna. (nu pierzi nimica daca te uiti la asta) Vizionare placuta!

| Pricked a răspuns:

Breaking Wind
Liar, Liar
The Change-Up.

Gasesti descrierile pe Cinemagia.

| S3nZ4TiOnS a răspuns:

Doi barbati si jumatate, Un negru la casa alba

| allexya501 a răspuns:

Playing for Keeps / Mereu în offside
Faceţi cunoştinţă cu George Dryer (Gerard Butler), un cunoscut fotbalist în tinereţe, acum aproape falit. S-a întors în orăşelul de provincie McLean, Virginia ca să îşi îmbunătăţească relaţia cu fiul său de nouă ani, Lewis (Noah Lomax), pe care l-a văzut destul de rar de când s-a despărţit de mama sa, Stacie (Jessica Biel). Deşi a făcut nenumărate greşeli în trecut, George este dispus să facă comp...

Astérix and Obélix: God Save Britannia / Astérix & Obélix: În slujba Majestă
Suntem în anul 50 Î. H. Cezar vrea să mai facă nişte cuceriri, aşa că se hotărăşte să invadeze în fruntea legiunilor sale această insulă aflată la graniţele lumii ştiute, acest ţinut misterios numit Bretania. Victoria e rapidă şi totală. Mă, rog, pe aproape... Un sătuc breton e decis să-i reziste, dar acum i s-au cam epuizat resursele. Cordelia, regina bretonilor, îşi trimite cel mai fidel ofiţer...

Silver Linings Playbook / Scenariu pentru happy-end
Pat este un fost profesor de liceu, care a petrecut 4 ani într-o clinică destinată tratării bolilor nervoase după ce a fost înşelat şi părăsit de soţia lui, Nikki. Mutându-se sub acelaşi acoperiş cu părinţii lui după ce este externat, Pat are impresia falsă că nu a lipsit de acasă mai mult de câteva luni şi este obsedat de ideea de a o recuceri pe Nikki. Vechii prieteni ai profesorului şi-au înte...

The Rebound / Idilă cu dădaca mea
O comedie extrem de actuală, Idilă cu dădaca mea spune cu mult farmec o poveste de dragoste născută între doi oameni complet diferiţi, în cele mai neaşteptate condiţii. Când Sandy (Catherine Zeta Jones) descoperă că soţul său este infidel, decide să îşi ia copiii şi să îl părăsească. În postura femeii de 40 de ani, mamă singură a doi copii, ea sfidează orice dificultate şi pleacă la New York pent...

Ted
Seth MacFarlane, omul din spatele serialului Family Guy, te şochează cu umorul său ireverenţios pe marele ecran: scenarist, regizor şi actor (el este vocea personajului titular), MacFarlane spune povestea lui John Bennett (Mark Wahlberg), un bărbat care vrea cu tot dinandinsul să scape de... ursuleţul lui de pluş, Ted, adus la viaţă de o dorinţă pusă în copilărie. Ajuns la maturitate, John visează...

Catch Me If You Can / Prinde-mă! Dacă poţi!
Inainte de a implini 21 de ani, Frank W. Abagnale a lucrat ca doctor, avocat si co-pilot la o companie de avioane celebra. Maestru al inselaciunilor, el a fost si un foarte bun falsificator, reusind sa castige milioane de dolari cu ajutorul unor cecuri false. Agentul FBI Carl Hanratty si-a stabilit drept prioritate sa-l prinda pe Frank si sa-l aduca in fata justitiei, dar Frank se afla intotdeauna

Asta e tot ce stiu happy

NOname
| NOname a răspuns:

Amélie (2001).

Descrierea o găseşti aici:
http://www.imdb.com/title/tt0211915/
http://en.wikipedia.org/wiki/Am%C3%A9lie

Şi ca să-ţi faci o idee...
http://youtu.be/sECzJY07oK4