Utilizatorii cu email-ul neconfirmat nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi şi nu mai mult de 10 în total. Pentru a retrimite email-ul de confirmare click aici
Utilizatorul care a pus această întrebare te ignoră. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorul care a pus această întrebare este în lista ta de utilizatori ignoraţi. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorii avertizaţi nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi.
Iti spun eu cateva din experienta:
The Omen (iti recomand cel din 1976, dar daca nu-ti plac filmele vechi te poti uita la remake-ul din 2006. E o poveste foarte tare despre Antichrist, un copil de 6 ani cu o fata de inger care se dovedeste a fi fiul Satanei)
Rosemary's baby (din nou, are remake si original, tot despre Antichrist. O doamna se lupta sa-si salveze copilul pe care noii ei vecini vor sa-l sacrifice, in final se dovedeste a fii Antichristul)
IT ( un film super, despre un clown pe nume Pennywise, omoara din ce in ce mai multi copii, clownul asta are puterea de a se juca cu cele mai mari temeri ale copiiilor.)
The Shining ( destul de cunoscut, cred ca stii celebra scena din filmul asta: http://memecrunch.com/image/502a2aae186133612d027b5a.jpg?w=400 )
Scarecrow ( Un prof duce un grup de adolscenti la o ferma sa lucreze porumbul, lucrurile se transforma in ceva mai mult decat o pedeapsa pentru cei 6 adolescenti)
Braindead (comedie horror cu zombie, e super)
Vile ( Incepe cu un chirug care ii pune sare pe rana unui pacient cu o rana masiva in abdomen... are o pasiune pentru tortura, ceva gen Human Centipede dar nu la fel de scarbos)
Halloween ( remakurile mi se par mai bune, mai ales primul, povestea lui Micheal Myers care isi omoara sora, are si o pasiune pentru masti pe care le poarta mereu cand isi omoara victimile)
Alte filme bune dar carora mi s-a facut lene sa le povestesc : The grudge, A nightmare on Elm street (merita descriere, e despre un maniac pedofil care omoara lumea prin vise), Dark skies, Carrie, The unborn, The last Exorcism, The Exorcist, Seria Child's play ( Chucky), The conjuring, The Possesion, darkness, The children, nailbiter, dar circles, dead souls, wrong turn 4, evil dead (o violeaza copacul=))), drag me to hell, Mama (nu mi s-a parut extrem de horror, dar a fost interesant) the aparition, Painless, The Others, Sinister etc.
Scuze de ditamai lista, imi plac prea mult sa nu le numesc.
Asa, nu stiu sigut ce fel de horror vrei, vechi sau nou, psihologic sau insangerat etc, contacteaza-ma si spune-mi daca astea nu-ti sunt pe plac, am o lista lunga. :))
The grudge, the exorcist, drag me to hell, saw, the human centipede. o sa ramai cu sechele dupa ce o sa vezi filmele astea eu unul nu am mai dormit calumea 2 saptamani ..vizionare placute
The Bing. Este despre o fetita pe care a omorart-o mama ei. ( a aruncat-o intr-o fantana ) si e vorba de o caseta. daca o vezi mori peste 7 zile. E foarte INTERESANT!
Silent hill (2006)
the conjuring (2013)
the ring (2002)
the ring 2 (2005)
Mama (2013)
case 39 (2009)
paranormal activity 1, 2, 3, 4
the apparition (2012)
Mie mi-au placut.In special the conjuring. Sper ca te-am ajutat
Vizionare placuta!
Doreşti să urmăreşti această întrebare? Vei primi răspunsurile pe email.
Adaugă întrebarea la favorite
Doreşti să adaugi această întrebare la favorite?
Ce notă dai întrebării?
Înainte de a posta răspunsul, te rugăm să te asiguri că acesta nu încalcă regulamentul.
Nu ai introdus un răspuns!
Nu ai scris un răspuns pentru această întrebare, aşa că nu avem conţinut pe care să-l publicăm
Răspunsul este publicat...
Te rugăm să aştepţi ca răspunsul tău să fie trimis spre publicare.
Atenţie!
Succes!
Atenţie!
În răspunsul pe care vrei să îl postezi au fost găsite greşeli de scriere. Ele au fost corectate automat şi le poţi vedea marcate mai jos
Atenţie!
Eşti pe cale să postezi un mesaj care poate încuraja pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe internet. Legea nr. 8 din 1996, privind dreptul de autor şi drepturile conexe, a fost modificată semnificativ prin Legea nr. 285 din 2004, prin OUG nr. 123 din 2005, precum şi prin Legea nr. 329 din 2006, iar tu ai putea să te afli în situaţia de a le încălca acum.
În ipoteza unei acţiuni pe cale legală, TPU.ro este obligat să furnizeze IP-ul tău (18.220.94.189) şi restul datelor de identificare şi informaţiilor despre tine.
Atenţie!
Nu poţi posta acest răspuns pentru că linkul pe care l-ai inclus este suspicios, iar pe TPU pirateria nu este încurajată.
Te rugăm să nu faci referire la site-uri aflate în ilegalitate şi să nu postezi linkuri spre materiale postate pe internet fără respectarea drepturilor de autor (programe, jocuri, filme sau muzică piratată)
Nu poţi posta aceast răspuns la întrebarea aleasă!
Răspunsurile ce conţin cuvinte de genul pot fi postate doar la întrebări din categoria Dragoste şi Sex
Raportează răspunsul
Trebuie să fii logat ca să votezi
Pentru a evalua un răspuns trebuie să ai cont pe TPU.ro