Ai o fata langa tine?
Annabelle: Creation (2017)
http://www.cinemagia.ro/filme-horror/
Am doua chiar )
Bine, doar cu una am treaba
Wow man, o sa fi obosit maine dar cred ca merita sa fi
Eh, s-a ales praful
The Purge? Nu e așa mare lucru dar merita vazut. Nu o sa te sperie așa de o sa crăpi . Oricum baftă!
Vazut, idee super buna, dar e slabut... Adica nu e, dar se putea mult mai bine
E horror? vad ca e considerat thriller
Este thriller si horror.
Uite filmele la care m-am uitat eu : " grotesque ", " a serbian film "," the green inferno " ( la asta n.am mai putut manca mai nimic cateva zile decat fructe si apa, (serios e f scarbos), "unfriended", "i spit on you`r grave 1 si 2, " you`re next ", " autopsy", "dod sno "," the loved ones", " ruinele", "canibalul iubeste " e foarte bun filmul asta, "maniac", "metroul mortii"... cam astea sunt din cate imi aduc eu aminte oricum m-am uitat la o groaza de filme de genul asta si sunt o mare fana a filmelor horror, dar din ce ti-am dat eu sunt filme f bune, poti sa verifici fiecare film din lista pe care ti-am dat-o sa vezi.
Mda, multe le-am vazut, depinde ce e pentru tine infricosator, a serbian film si i spit on your grave(vezi ca e si partea a 3-a_) socheaza, sunt scarboase, dar atat...
Asa e ai dreptate dar din lista acolo ai si filme înfricoșătoare.
Si cred ca "unfriended" este un film care nu te v-a dezamagi
Uite link-ul filmului, nu stiu daca l-ai vazut dar cu asta sigur vei dormi cu repaus la noapte :))) http://m.cinemagia.ro/filme/unfriended-614433/
Da, l-am vazut... foarte bun film, dar astea sunt genul de filme care au o poveste buna(eu pe astea le prefer), sunt diferite de cele cu un demon si un ritual de exorcizare, dar nu sperie atat de mult, eu de asta aveam nevoie in seara asta, doar de unu care sa te faca sa tresari din cauza sunetelor...
Am ales Sinister, chair daca l-am vazut, sper sa le sperie
)) nu cred ca e tanar pana-n 25 de ani sa nu fi vazut filmul asta
. The Texas Chainsaw Massacre (1974)
Vazut, bun...
fac fetele mofturi ca e vechi )