O să-ți las niște seriale, numai mă cam tem că sunt prea mișto pentru tine, încă nu te-ai copt suficient, presimt, ca să le apreciezi la adevărata lor valoare. Dar oricum, încearcă-le, că nu strică!
Transparent, Breaking Bad, Lost, House M.D., Prison Break, Modern family, The Killing, Desperate housviwes, The mentalist, Criminal minds, Homeland, True Detective, The Philanthropist, House of Cards, The Big C, Boardwalk Empire, Rome, Band of Brothers, Boss, Black Box, Banshee, Elementary, The Last Ship, Houdini, Cosmos: A Spacetime Odyssey, Narcos, Masters of Sex, Better Call Saul, Easy, Perfect Strangers, Orange Is the New Black, Fargo, Designated Survivor, Gypsy...
Încearcă; Dark, Stranger Things, The OA, 3%, The 100, Beyond, Riverdale, The Tomorrow People, altele: Hemlock Grove, From Dusk Till Dawn: The Series, Midnight, Texas
Grimm,renegata,mesaje de dincolo,The Vampire Diaries, The originals,Cronicile Shannara, Izombie, Merlin, Arcașul, The Walking Dead, 13 reasons why, The 100, Legend of the seeker, Frumoasa și Bestia, American horror story, Pretty Little Liars, Bitten.Incearcă și anime-ul Tokyo Ghoul.
Game of Thrones
The Punisher
Walking Dead
American Horror Story
Tanar si nelinistit ( daca te plictisesti de moarte.)
In general pe mine m-au atras mult serialele din universul Marvel.
Nu-ti irosi timpul cu chestii de genul... daca vrei ceva mind-blowing, care o sa-ti schimbe mentalitatea si perceptia asupra lumii, iti recomand sense8. Daca vrei ceva extrem de motivational, care sa te puna grav pe ganduri si sa te captiveze 100%, plin de actiune si suspans, uita-te la Spartacus. Sunt serialele mele preferate, si de cand urmaresc din ce in ce mai multe, nu am gasit niciodata ceva care sa le egaleze. Inca un serial care mi-a placut personal foarte mult, favoritul exceptandu-le pe cele doua, a fost Medici: Masters Of Florence. Daca iti plac istoria si biografiile, o sa te indragostesti de serialul asta. Daca mai ai intrebari despre plot sau asa, sunt deschisa oricand, dar eu zic ca doar de la trailer ai sa fii fascinat de fiecare dintre ele
Va multumesc, dar chiar nu am nevoie de telenovele spaniole si turcesti, nu, m-am apucat de Prison Break...so,o sa ii ofer funda lui NOname, a raspuns si primul...si de ce zici ca nu m-am copt suficient? ) The Mentalist pare putin cam greu.
Mi-am permis să presupun, ținând cont de serialele, care te-au impresionat până acum. Poate greșesc.
Pai este unul pe pro 2 care deja a inceput dar este super! 1 se numeste camera 309 incepe la 19.00 si se termina la 21.00. este vorba despre o fata pe nume lale care trebuia sa se intalneasca cu un doctor pe nume onur(un ginecolog) pe care nu il cunostea prea bine si despre un om de afaceri pe nume onur sarihan care trebuia sa se intalneasca cu o fata pe nu, me pelinsu (o diavolita). acestia aveau rezervare la acelasi restaurant, doar ca totul a luat alta intorsatura. pelinsu l-a lovit pe doctor cu masina in drum spre intalnire iar lale s-a dus la restaurant si s-a intalnit cu onur sarihan. au mancat, au baut, iar lale s-a imbatat. in noaptea aia ( care pentru onur, un playboy nu avea nici o importanta, a devenit una care i-a schimbat total viata)
Lale a ramas insarcinata si l-a anuntat pe onur, care a fost obligat de bunica lui ( o femeie cu principii) sa se insoare cu ea. dar el, ce-a facut, i-a pus in fata lui lale un contract prenuptial si a ramas impreuna cu pelinsu.
doar ca s-a indragostit de lale si s-a despartit de pelinsu, iar aceasta( pelinsu) s-a hotarat sa ii faca zile negre lui lale.
va incepe o mare petrecere care consta in dragoste si gelozie prosteasca de copii mici.
daca vrei sa alfli mai multe inainte sa te uiti la film cauta pe google: prezentare personaje camera 309.
sper ca ti-am fost de ajutor!
Andreeaioan115 întreabă: