Merlin,Burn Notice care o sa aiba si un prequel in aprilie cu preferatul meu Bruce Campbel. Doctor Who din 2005 e super serialul si David Tennant a fost extraordinar.Eureka,Fringe e ceva mai criptic in genul lui Lost dar e super.Haven e un pic mai ciudat dar merita vazut.Sanctuary daca ti-a placut Stargate iti va placea sa o vezi pe Amada tapping in rolul lui Helen Magnus. Warehouse 13 e super pentru idee.Si daca iti place Doctor Who iti mai recomand The Sarah Jane Adventures si Torchwood. Sper ca ti-am fost de ajutor.
@DropTheWorld am vazut deja Pretty Little Liars si Ghost whisperer doar ca am uitat sa le trec in 'lista'
Ok. 1. Multumesc pentru aceasta lunga lista de seriale pe care tocmai mi-ai recomandat-o :))
2. Incearca Pretty Little Liars.
E cel mai tare serial pe care l-am vazut.
Pe langa asta Ghost Whisperer e super misto. :)
Mai cauta pe www.cinemagia.ro cu siguranta mai gasesti cateva. [sau uitat-te pe net]
Succes si vizionare placuta!
Funda?
Supernatural( horror, actiune, aventura, comedie ) momentan sunt 5 sezoane si sa lansat acu 2-3 luni sezonul 6(cateva episoade din el)...mai are si niste secvente cares foarte horror da nu mori daca stai bine cu inimioara