anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Un site unde pot vedea si eu seria Pokemon dar dupa faza cu Ash, Brock si Dawn (Adica Diamant si perla)
Vreau sa vad :
-Pokemon Black and White
-Pokemon XY/XYZ
-Pokemon Sun and Moon
Dau funda happy (Si mai reamintiti-mi si mie ce s-a intamplat in Diamant si Perla ca am uitat, cel putin finalul nu-l mai stiu)
Gen de ce s-a destramat echipa, de ce Ash si-a schimbat pokemonii, cum o mai duce Dawn si d-astea (Eu nu inteleg de ce mereu ii schimba) adica Buizel-ul ala era genial.

Răspuns Câştigător
| Chris_Alex_1994 a răspuns:

Http://kissanime.ru/Search/Anime Cauti pokemon si gasesti tot :)

| TheSeventhSin a răspuns (pentru Chris_Alex_1994):

Cred ca n-am formulat eu bine, trebuia sa fi spus ca trebuie sa fie in romana.
Dar ai noroc ca stiu engleza si ca, chiar am gasit toate seriile.

2 răspunsuri:
| vodami92 a răspuns:

Da imi placea cand erau as misty si brock! dar apoi brock decide ca vrea sa devina doctor pokemon! astfel i se alatura profesoarei ivy! si in locul lui este pus unul tracey! apoi se schimba iar! in seria advanced battle este pusa una in locul lui misty! may se numea! apoi dupa ea dawn! cea care urma sa apara in diamant si perla! diamond and pearl! revenea atunci in acea serie si brock! si astfel as si brock fac echipa impreuna iar! dupa aceea numai stiu! ca n-am mai urmarit! dar stiu ca s-au adunat pokemoni o gramada de-a lungul seriei! oricum au fost si serii placute! amintesc de liga johto! nu indigo! indigo league! liga johto! johto league ma rog! in care as l-a batut pe rivalul sau gary! iar atunci gary a renuntat la rivalitatea cu as! definitiv! ramanand prieteni! oricum as nu a fost nici el cheie de biserica! imi amintesc niste episoade cand chiar era mai dobitoc asa! in liga indigo! indigo league! a furat bicicleta lui misty! si apoi a distrus-o! chiar si atunci cand as a intalnit-o pe sabrina! iar brock si misty au fost ei transformati in papusi! insa doar daca as o batea pe sabrina! reveneau aia la viata asa cum erau! adica brock si misty! altfel nu se putea! iar daca as pierdea cu sabrina! era si el transformat in papusa! numai zic spun ca a fost si un episod in care as a aruncat cu o piatra intr-un pokemon spearow mai exact! sau cand as pierdea o batalie! devenea foarte nervos! si cate mai cate! imi amintesc ca am vazut si un film pokemon! pokemon mewtwo! in care era as era transformat in stana de piatra! numai zic spun si in serial cand l-a abandonat as pe pidgeot in padure!

Întrebări similare