| TheZozotex a întrebat:

Un top 5 al filmelor horror vazute de voi?happy Cele mai tari primesc funda

Răspuns Câştigător
| Belli a răspuns:

Hai ca ma dezamagiti... nici unul nu a pomenit nimic de THE SHINING.

Topul meu ar fi cam asa :
. The Shining (1980) – in urma unui sondaj s.a hotarat ca e cel mai horror film din toate timpurile.
. The Asylum (2000) - nu e un film foarte cunoscut dar e foarte bun... si foarte horror!
. Poltergeist (1982) - foarte bun filmul. E destul de horror... putin cam exagerat dar merge.
. The Ward (2010) - in general nu imi plac filmele horror noi dar filmul asta merita. e un horror excelent pana in ultimele 5 minute cand iti dai seama ca ai vazut un film psihologic.
. Constantine... nu cred ca are nevoie de descriera ca pana la urma toti am auzit de filmu' asta laughing!

Iti mai recomand si :
. Låt den rätte komma ( are si un remake numit Let Me In ) - nu e foarte horror doar daca stai si te gandesti bine la poveste! multi spun ca originalul e mult mai bun dar mie mi se par egale.
. Psycho – are doar o tenta horror deci nu-i foarte infricosator dar e un film foarte buuuun!
. The Ring – nu-I foarte stralucit ca si film dar multi spun ca e foarte infricosator…mie nu mi se pare!

Multi cinefili ar pune in topul acesta si THE EXORCIST …. Eu iti recomand sa nu te uiti la el… e mareeee porcarie. O pierdere de timp!

6 răspunsuri:
| Chrysk2 a răspuns:

Shutter
The ring
The grudge

Nu mai imi aduc aminte... dar am vazut foarte multe si iti zic ca astea sunt cele mai bune... in special primul

| treideca44 a răspuns:

The ring
The collector
Hostel
Wrong Turn
Saw 1, 3 si 7 big grin

| d1onn5o a răspuns:

1.The Sixth Sense
2.The Others
3. Jacob's Ladder
4.Shutter
5.Silent Hill