Hai ca ma dezamagiti... nici unul nu a pomenit nimic de THE SHINING.
Topul meu ar fi cam asa :
. The Shining (1980) – in urma unui sondaj s.a hotarat ca e cel mai horror film din toate timpurile.
. The Asylum (2000) - nu e un film foarte cunoscut dar e foarte bun... si foarte horror!
. Poltergeist (1982) - foarte bun filmul. E destul de horror... putin cam exagerat dar merge.
. The Ward (2010) - in general nu imi plac filmele horror noi dar filmul asta merita. e un horror excelent pana in ultimele 5 minute cand iti dai seama ca ai vazut un film psihologic.
. Constantine... nu cred ca are nevoie de descriera ca pana la urma toti am auzit de filmu' asta !
Iti mai recomand si :
. Låt den rätte komma ( are si un remake numit Let Me In ) - nu e foarte horror doar daca stai si te gandesti bine la poveste! multi spun ca originalul e mult mai bun dar mie mi se par egale.
. Psycho – are doar o tenta horror deci nu-i foarte infricosator dar e un film foarte buuuun!
. The Ring – nu-I foarte stralucit ca si film dar multi spun ca e foarte infricosator…mie nu mi se pare!
Multi cinefili ar pune in topul acesta si THE EXORCIST …. Eu iti recomand sa nu te uiti la el… e mareeee porcarie. O pierdere de timp!
Shutter
The ring
The grudge
Nu mai imi aduc aminte... dar am vazut foarte multe si iti zic ca astea sunt cele mai bune... in special primul
Casa de ceara
10 Semne rele
Shutter
The Others
Resident evil Toate partile :X.
anonim_4396 întreabă: