| cristi28122000 a întrebat:

Unde gasesc sa descarc fast and furious 8

Răspuns Câştigător
| Sn4k3 a răspuns:

Iti trimit in mesaj.

14 răspunsuri:
| Speed99 a răspuns:

Il cumperi. Incearca sa lasi pirateria de-o parte, nu-i o idee buna.

| cristi28122000 explică (pentru Speed99):

Nu am de gand sa cumpar un film la care ma voi uita o data

| Speed99 a răspuns (pentru cristi28122000):

Mentalitate tipica romanului...
Gandeste-te ca daca toti aveau procesul tau de gandire, producatorii fimului ar da faliment. Daca iti place ceva, il cumperi, nu il furi. Il cumperi ca sa rasplatesti oamenii care au creat filmul.

| Sn4k3 a răspuns (pentru Speed99):

Poate nu are bani.

| Speed99 a răspuns (pentru Sn4k3):

Si asta este un motiv pentru care sa furi?

| Sn4k3 a răspuns (pentru Speed99):

Sa furi laughing? Daca nu are bani si vrea sa vada filmul, ce sa faca? Sa stranga bani? laughing Sa fim seriosi acum, ca filmele nu-s puse degeaba online.

| Speed99 a răspuns (pentru Sn4k3):

Ce ma amuza e cu cata mirare ai spus "Sa stranga bani?".

Da, asta ar trebui sa faca - sa stranga bani, pentru ca este un produs ca oricare altul - indiferent ca-i digital sau nu.

Doar pentru ca e upload-at online nu inseamna ca ai automat dreptul sa te si uiti la el.

Doar pentru ca ai gasit un portofel pe jos, nu inseamna ca ai dreptul sa te uiti prin el.

Analogia e destul de simpla, respect-o.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Speed99):

Sunt sigur varule ca tu cumperi filmelaughing))))

| Speed99 a răspuns (pentru anonim_4396):

Le vizionez la cinema. happy
Daca-s vechi le cumpar digital, ca 5 dolari nu-i o avere pentru un film bun. Pe langa asta, am abonament la Netflix, pe un cont facut in Canada, si pot sa vizionez orice film sau serial de pe platforma pe gratis, 1080p60fps, si platesc doar 32 de lei pe luna. happy

Bine, nu ii cer sa isi faca si el abonament la ei ca n-are cum, dar exista si in Romania platforme asemanatoare, de exemplu Voyo.

El crede ca producatorii filmelor clocesc banii, si ca nu ii fac de fapt prin vanzari. Daca toata lumea ar pirata, ce rost mai are? Daca iti place filmul, e responsabilitatea ta sa suporti financiar echipa care l-a facut, cumparandu-l.

| TroubleInParadise a răspuns:

Eu m-am uitat acum vreo luna, doua pe net si nu a trebuit sa il descarc, eu niciodata nu descarc filme, ma uit la ele direct de pe browser

| TroubleInParadise a răspuns:

Te sfatuiesc sa scrii pe net "fast and furios 8 online subtitrat" si o sa il gasesti

| Alex_Florin_1980 a răspuns:

Steam sau eMAG pe dvd

| Speed99 a răspuns (pentru Alex_Florin_1980):

Steam? Delirezi?

| cristi28122000 explică (pentru Alex_Florin_1980):

Nu am de gand sa il cumpar

Întrebări similare