| scorpionalb a întrebat:

Unde locuia elena din troia?

Răspuns Câştigător
| ProjectJackpot a răspuns:

In Sparta

14 răspunsuri:
| Biencush a răspuns:

In troia

| Nicoleta a răspuns:

Nu in Troia

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In Troia? raised eyebrows lol!
Unde in alta parte?laughing

| Ambassaderåd a răspuns:

. Troia. ca in descriere

| Cretaker a răspuns:

A fost in Troia, a fost rapită, s-a intors in Sparta, dupa care-a fugit cu unu pe Insula albă.

Ce târfă.

| BLG a răspuns:

In troiarolling on the floorrolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Elena nu era din Troia. Elena a fost rapita de Paris si dusa in Troia.
Ea locuia in Sparta alaturi de sotul ei Menelaus. Mai citeste si tu carti, cum ar fi Legendele Olimpului.

| Parker a răspuns:

Troia, si mai apoi Leuke ( o insula la marginea lumii)

| dotcube a răspuns:

In ferentari, pe persoana fizica

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu fac apel la tine @bogdan scriind aici ci la geniile astea inca nedescoperite care habar n-au pe lume se afla!
Bai verzelor mai cititi si voi o carte si mai lasa-ti facebook-ul ala ca o sa ajungeti ca siliconatele alea de la tv care habar n-au cine e premierul tarii (nu ca ar fi important ca oricum nu avem).
Intrebarea asta a fost capcana pentru voi einsteinilor sa se vada nivelul vostru de "inteligenta" ca pe la scoala va dati mari cu temele pe care vi le fac fraierii de pe siteu asta.
Si apropo @Cretaker stiu ca tu eti comediantul acestui site dar la faza asta nu ai fost deloc amuzant ci mai mult imatur ...no offence.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Era fiica lui Zeus, se zica ca a fost rapita de Tezeu si adusa in Sparta, unde tatal ei pamantesc era regele Spartei

| ProjectJackpot a răspuns:

Scuza-ma @bogdan, dar m-ai facut cumva prost? Nu stiu daca ai observat, dar intr-adevar @antiteme...sti el ce zice, dar nu mai generalizati asa de mult.Nu toti facem greseli d-astea. Dupa cum ai observat, ti-am dat raspunsul corect:A fost in Sparta, apoi a fost luata de Paris(dar nu a fost rapita).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In troia
lol