Nu neaparat! fundele nu conteaza atat de mult sa stii!, oricine isi doreste funde pana la urma, ca astfel ajungi in varf, da dao dracu nici sa cersesti funde cum fac pustoaicele de la dragoste si sex!
Buna.
Fundele, da, ajuta sa devina experti si ajuta la puncte cat mai multe. Dar depinde, poate nu mai raspund pentru ca nu stiu ce sa scrie, sau pentru ca nu vad intrebarea pusa de tine.
Dar ce conteaza e sa ii ajuti pe oameni, intr-un final, toti suntem oameni cu nevoi.Toti avem nevoie de respect si intelegere!
Buna! Fundele, sincer nici eu nu prea stiu pentru ce sunt si la ce ajuta, oricum primesti funda pentru raspunsul cel mai bun dat la o intrebare...
Pai stii eu raspund unde ma mai pricep, si faza cu fundele, eh, ajuta la formarea unui expert TPU, dar oricum e interesant subiectul.
Buna...ai dreptate sunt multe persoane care raspund doar pentru funde nu pentru a ajuta oamenii... dar important este ca rapund!
Asa sunt ei cred ca daca iti da cineva o funda esti expert si stii sa raspunzi bine si chestii de astea... dar nu, nu e asa...iti da funda ori pentru raspunsul"furat de pe neth"ori pentru ca acel raspuns este singurl care i-a placut!
Dar asta este!
Eu una nu raspund pentru funde. Si adevarul este ca daca pui o intrebare si spui ca nu dai funda nu iti raspunde mai nimeni.
Eu cred ca toti raspund pentru funde, si nicidecum pentru a ajuta acea persoana. Daca nu as recunoaste as fi ipocrita ca si eu mai raspund cateodata pentru funde. Acum imi dau seama ca e inutil.
:* Alt ceva ce sa mai zic...
Aaa si uite ca am raspuns chiar daca nu dai foonda :*
E adevarat ca multi raspund doar pentru funde insa cel mai penibil mi se pare atunci cand cersesc funde chiar nu stiu ce o sa faca cu fundele pentru ca nu le trebuie la nimic nu castiga nimic. Eu raspund ca sa-i ajut pe cei care au nevoie pentru ca si pe mine ma ajuta altii cand pun o intrebare TPU.
PopStefania întreabă: