1.Ca sa raspund la intrebarea ta eu am 14 ani si urmaresc acest anime de la 12 ani. Naruto nu este recomadat copiilor sub 12 ani daca asta te intereseaza pentru ca nu are nici o treaba cu un desen animat.(pe animax apare cu bulina de 12)
2.Va rog cei care nu faceti dif intre anime-uri si desene animate documentativa inainte sa raspundeti la intrebare. Anime-urile sunt facute dupa benzi desenate japoneze alb-negru. Poate au acelasi format ca unele desene animate, dar sunt total diferit.
3. Uni cred ca ati vazut Naruto pe Jetix.va anunt ca acolo acest anime a fost taiat f.mult find considerat prea violent. iar dupa un timp nu l-au mai dat pentru ca aveau prea nmult de taiat daca il continuau
Nu este chiar de copii mici. Apar si scene mai violente in el. Eu am inceput sa ma uit la el de la varsta de 8 ani. Acum am 13 si tot imi place. Este anime-ul meu preferat. "Naruto Shippuuden" chiar nu mai este de copii mici. Si mie mi se mai spune ca este de copii mici si ca ma mai uit la desene, dar copilaria inca nu a trecut.
Naruto shippuden are scene violente si foarte sangeroase, deci nu e recomndad copiilor mici. Eu am 15 ani si sunt super fan naruto, o vecina de-a mea are 24 si se uita si ea. Naruto e fara varsta
Naruto Shippuuden nu mai este demult un anime la care se pot uita cei mici.trebuie sa ai peste 13 ani [cred] ca sa-l urmresti.are multe scene violente intr-adevar dar este cel mai bun anime din lume, nu-mi vine sa cred ca unii spun ca este o prostie.merita vazut!
6-7-8 ani daca ai peste inseamna k trebuie sa te lasi de dene animate prostesti!
Pai Naruto este chiar de copii mai maricei de oarece acesta contine scene violente si uneri inspaimntatoare.Eu recomand acest desen animat copiil de peste 9 ani.Cel mai mare fan al lui Naruto(pe care l-am intalnit eu)are 15 ani.
Uau si eu sunt fana naruto si la fel ca mariacris98 ma uit de la varsta de 8 ani si acum am 13 si am vazut toate episoadele care au aparut pana acum si toate numerele din manga si pot sa-ti spun sigur ca nu este de copii mici bine ca se uita si copii de 8-9 ani este altceva dar ei nu ar intelege tot animele si nu ar putea sa faca legatura intre toate personajele din naruto.Ca si eu ma uitam cand aveam 8 ani si stiam si eu ca unu este Zabuza si unu Hacu in rest nu puteam sa inteleg de ce unu folosea ceata si celalalt 2 elemnte in acelasi timp ca sa faca gheata.Scuze ca am scris atat de mult dar cand incep sa vorbesc despre naruto nu pot sa ma mai opresc deci Na ruto in niciun caz nu este de copii mici care se uita numai ca vad niste lupte si nu inteleg ca in acest anime sunt si lectii de viata.
Si au ei vreo problema daca e de copii miki...
Im primul rand nu e de copiii miki dar lasa-i sa zica ei ce vor, daca sar uita sunt sg ca li sar parea super(dar fiecare cu parerea lui). Naruto din cate stiu eu este 13+(adica peste 13 ani datorita sceenelor de violenta).Eu am 12 ani jum si ma uit si o sa continui sa ma uit si cat voi fii peste 20-30 de ani daca o sa mai fie.Naruto nu are varsta,conteaza daca persoanei respective ii place...
De ex:cum te uiti la un film(nu conteaza ce gen)asa te uiti si la naruto,este exact ca un film numai ca este anime.
Deci,nu-ti baga in seama colegii pentru ca ei nu stiu ce tare este, si nu stiu ces aleea ''DESENE ANIMATE'', de confunda naruto cu asa ceva.
Sper sa te ajute
O seara placuta
Salut eu ma uit de la 9 ani la naruto si am vazut toate episoadele +naruto shippuuden la care inca ma uit si e tare si pot sa-ti spun ca nu e de copii mici. acum am 12 ani si tot imi place.
Sa nu crezi ce iti spun prieteni tai.NARUTO SHIPPUDEN este cel mai tare anime, ma uit la el de la varsta de 7-8 ani! Acum am 12 si tot ma uit la el.NARUTO e fara varsta1! 1Sunt oameni care se uita la el si la 33 de ani!
BellsC întreabă:
AnimeAnnDRa întreabă: