Unora le place, mai ales fetitelor care o copiaza mai ales stilul cum se imbraca. Nah acum fiecare cu gusturile lui
Ştii ce eşti tu?
Genul ăla de mucos care făcea labă când dădea ea din cur pe Disney şi acum, când au zis amicii tăi de labă că Hannah a început să sugă rău, vii pe TUP şi ne spui nouă că e naşpa. GTFO.
Nu vorbi așa urat. Am 11 ani, ok? Nu fac eu laba, orice ar însemna asta. Învață sa fi altfel cu copiii!
Lol,ea e fata mai!
Din avatar părea băiat.
Aa,sau marog, cred ca e baiat , scuze
Nu sunt fata!
Sunt băiat!
Da,m.am prins
Ok
Nu stii ce.i aia laba?
Bă da, da' nu mă interesează.
Bună. Hahhah Montana e pentru fete.Nici mie nu-mi place de ea.Schimbă canalul.
E doar un serial
nu iti place nu te uiti
mie nu imi plac reluarile, asa ca nu ma mai uit pe Disney
Nu este chiar asa de naspa si eu ziceam urasc batausii wasaby dar cand m-am uitat prima oara mi-a placut incearca si tu si decide singur
Offf,frate! Fiecare cu parerea lui! Sincer pe la 7 ani eram obsedata de ea, dar m.am saturat, insa nu spun tuturot asta.Cred ca esti tare plictisita sa pui intrebarea asta
Pur si simplu nu te uita, acum Miley nu mai e legata de Disney si episoadele s.au filmat in perioada 2006-2010!
Mie imi place doar ca nu ma prea uit ca fac alte lucruri,Batausii wasaby e cea mai mare porcarie, asa ca prefer serialele vechi ca Hannah, Magicienii, Jessie, Charlie etc.
Nici mie nu-mi place Hannah Montana.Dar altora le place.Nu esti obligat sa-ti placa sau sa te uiti.
Mai nou nu pot sa-mi iau ochii din serialul Violetta.
E o scarba colosala cu miros de euglene, ce stim de fapt de hannah cea cu sunci neomogene... cam asa ceva
Batausii Wasaby e ff misto insa hannah montana e o scarba colosala care se drogheaza pe net. Sincer si eu cred ca e o porcarie mare. Prefer Magicienii din Waverly Place, Selena Gomez e mult mai tare ca drogata de Miley pentru ca ea are o freza normala, nu se drogheaza si chiar are o voce buna ANTI HANNAH MONTANA (MILEY CYRUS)
Breakingthehabittonight întreabă:
anonim_4396 întreabă:
LisaJulie întreabă: