Buna; x ador acest serial.pai iti fac un scurt "rezumat" Maria era la spital.dar cica se face bine.pentru ca a fost radu la ea.cu delia si i`a spus atunci ca a fost intamplarea aia cu radu.asa ca ea a vrut sa-l vada pe andrey.sa vb cu el si sa se impace. andrey a venit la ea.au spus ca se iubesc.si s`au impacat, iar dragostea lor a facut`o pe maria sa`si mai revina, dar nu complet.nu mai stiu ce s`a intamplat.ti-am zis e un scurt rezumat.a da si sa vezi ca s`au pregatit de nunta sorin si delia,si a aratat ca in episodul urmator,se casatoresc:(. inainte de asta, deci starea civila a fost la ei in casa, si o sa se duca sa faca o petrecere la restaurant.a venit la nunta si radu cu irina.si radu a dus`o inainte pe irina ca un coafor sa`si faca parul, sa se aranjeze, sa fie eleganta si sexy:)).asa ca sa vezi ce o tuns`o.si s`o deschis parul la culoare.si avea o rochie eleganta.cand a aparut la nunta, ca au intarziat 5 min.cam asa lui delia nu`i venea sa creada.si murea de nervi.dar pana la urma cica se casatoresc.mie imi place de delia si radu; x vroiam sa fie impreuna; x a da,si anda stii c aparut,a fost cu politia de si-a inscenat moartea, si a stat in baia mare parca inchisa la un hotel, sa creda lumea ca e moarta.pentru ca ea a avut o vesta antiglont, si nu a impuscat`o madalin.andrey cu eugen au vorbit cu valeria si vor sa-l de afara dincasa pe madalin. funda te rog? m,a doare si mana:)) si uite ca iti dau un link, unde o sa apara maine episodul din seara asta, ca nu apare azi.s`au apare mai tarziu.noaptea pe la 2-3.deci te poti uita maine, asa am facut eu.am gasit mai multe site`uri.dar nu mergea filmul sa-l vezi. uite link`ul asta, si te poti uita maine la el: http://dstoica.blogspot.com/2011/06/iubiri-secrete-episodul-69-video.html dai in jos.si o sa-l vezi maine, cand apare.
Pai a aparut anda la nunta lui eugen cu diana si a oprit-o deoarece eugen era inca casatorit cu ea, anda i s-a aratat lui madalin si lu delia
-delia i-a dat niste acte prietenei ei aia blonda sa le duca la politie sa-i aresteze pe clanul mamiron
-a venit ziua nuntii si la cununi civila cu delia si sorin s-a terminat episodul inainte sa spuna delia "da"
era si radu cu irina de fata
-aaaa, si eugen cu radu si andrei s-au hotarat sa-l dea afara pe madalin din casa bineinteles valeria nu e de acord dar n-are ce face
-si mircea s-a mutat din nou in casa maris deoarece prin acte casa e si a lui
cam atat
a si am vazut ca in episodul vitor madalin vrea sa dea foc la casa maris o acopera cu benzina
cam atat
fundita?
A fost vorba despre aparitia andei,pregatirea nuta lui delia, impacarea lui andrei cu maria, andrei vrea sa-l dea afara pe madalin din casa.nu ca ma uit sau ceva da se uita mami
Deci.andra nu a murit pentru a avut vesta de glont.delia se casatoreste cu sorin iar mircea s-a mutat la marisi in casa.si mai toata fam maris(andrei radu eugen)vor sal dea afara pe madalin si de aceia cred am vazut la reclama o sa dea foc la casa. abia astept ep urmator. Funda!