| andragrigoras2000 a întrebat:

Urmariti emisiunea romanii au talent? care a fost romanul preferat care a venit sasi arate talentul vinerea trecuta?happywinking
dati mai multe detalii adica ce a facut acel om, de ce il placeti, etc.
aaaa...si vreau sa va intreb care este omul vostru preferat din juriu?(andra, mihai petre si andi)dc?
dar omul nepreferat din juriu? dc?
fundddooooiiii si voooottttt pentru cele mai bune reaspunsuri.winkingwinking
hee heewinking

Răspuns Câştigător
| bogdan_7896 a răspuns:

Cel mai mult mi-au placut cei doi fosti gimnasti care au aratat ca daca muncesti mult si perseverezi incontinuu se poate face orice chiar si in Romania, au avut cel mai artistic numar din punctul meu de vedere. Juriul a fost ales foarte bine si imi place de Mihai Petre deoarece recunoaste adevaratele talente. sunt multi care nu meritau sa mearga mai departe dar Andy si cu Andra au dat DA

6 răspunsuri:
| andreycz a răspuns:

Din punctul meu de vedere cel mai fain a fost baiatul acela care a cantat pentru romanii au talent si baiatul acela care jongla haltere pe picioare in timp cand statea si in doua maini.cel mai preferat om din juriu este andi.nu pot sa zic ca urasc pe cineva din juriu. fundita?

| HallyKity a răspuns:

Preferatele mele au fost crevers fetele alea nebune care au dansat in foarte multe stiluri de danduri si au fost fff comice pentru ca la iceput si-au dat pantalonii joslaughing si mi-au placut si cum au fost imbracate si machiaterolling on the floor mia mai placut de baiatul ala cosmin care facea beatbox e super talentat si nu in cele din urma de adrian baiatul care a canta o melodie facuta de special pentru romanii au talent
din juriu imi place de andi pentru ca e comic si tot timpul se ia de mihai si rade de ellaughing de andra immm e prea sensibila si plange din oricecrying si e prea sperioasa mai ales cand l-a vazut pe fachiru ca scoate ala ata prin burtalaughing aolooo am zis aici nasta astalaughing
si pe mihai nu-l suportx( e pre ingamfat si pentru el nimeni nu e perfect si are un fel de a se uita la concurenti pai cum sa nu se intimideze aia cand el se uita la ei de parca ar vrea sa ii manancelaughing
cam atathappy

| GabiGabrielle a răspuns:

Cel mai mult mi-a placut de Adrian Tutu deoarece chiar m-a impresionat povestea lui.
Si in plus canta chiar frumos, are talen si e foare dragut :")
Din juriu imi place Andra, mai ales cand zice "Vezi-ti de treaba ta" laughing

| lololooo a răspuns:

Tutu Adrian love struck a cantat foarte frumoss si piesa compusa de el a fost nemaipomenita day dreaming

Din juriuu thinking Andra love struck da cele mai drepte raspunsurii dintre totiwinking

| andragrigoras2000 explică:

Am dat putin gresit funda.ca om din juriu eu il prefer pe andy.si pe andra.dar andy e tare haios.

| vlad555 a răspuns:

Mie mi-a placut acela cu burta care si-a miscat-o in ritmul muzicii pentru ca iti trebuie talent.imi place Mihai Petre deoarece recunoaste adevaratele talente.