Da.urmaresc!
Mai urmaresc si : Body Of Proof, Grey's Anatomy, House M.D., Once Upon A Time, Desperate Housewives...prea faimosul The Vampire Diaries! O gramada.si imi plac!
Grey's Anatomy,The vampire diaries,Gossip girl,Pretty little liars,The secret circle, 90210, Private Practice, Prison Break
Da il urmareas.Mai urmaresc Stapana Inimii pe kanalD, Lola,Triumful Dragostei, Sub Cerul In Flacari, Bona mea e un Vampir; Culoarea Fericirii; Gossip Girl; The vampire diaries; Pretty little liars si ma mai uit la filme pe Disney Chanel: Liceul Avalon; Bona mea e un vampir(movie); 16 dorinte; Lemonade mought(e super filmul merita vizionat); StarStruck si cartoonNetwoorCinema Cam atat. Funditssa? Sa nu radeti sunt cam copilaroasa; chiar daca am 14 ani tot ma uit la schooby doo
Salll >:d< pai im primul rand pariu cu viata apoi nex top model
-Iubiri secrete
-Iubire interzisa
-Clejani
si narcisa salbatica da da cam atat
>:d< bye
Vampire diaries, desperate housewives, jericho, the invasion-un serial excelent, nu stiu de ce l-au intrerupt, one tree hill -superb, the walking dead, the gates, 24, supernatural -exceptional, the mentalist, fringe.
smileyformee, eu nu am auzit de bona mea e un vampir
Da urmaresc Pariu cu Viata. Hmmm alte seriale Iubiri Secrete si atat in rest urmaresc reality show.ri (Pe banii parintilor, Blestemul iubirii, Iubire interzisa, Ochii din umbra...)
sergiu2525 întreabă: