Bleach s-a terminat de mult si se confirmase deja ca nu exista planuri pentru o continuare. Shippuden se termina in un an sau doi. Manga e confirmata a se termina, dar tot mai tine un pic. Akkipuden e doar un zvon. Nu e nimic confirmat. Fairy Tail are acum o reluare, dar nu se stie ce va urma. Informatiile oficiale sunt putine. Se stie ca anime-ul s-a terminat, dar atat. Nu s-a spus nimic despre posibilitatea unei continuari.
Naruto va continua sigur. Atata timp cat manga inca ruleaza fii sigur ca si anime-ul. Ca va dura mai mult este alta treaba. Bleach sincer nu stiu sigur, nu m-a fascinat niciodata, insa de Fairy Tail am auzit ca va mai fi un sezon nou "Fairy Tail Best", dar doar de la anul. Vrde-ma si eu sunt foarte nerabdatoare, mai ales pentru finalul ala care m-a facut atat de curioasa. Sper ca te-am ajutat.
Se zvoneste ca va aparea Naruto Akkipuden cu ei mari la 30 de ani. Dar nimic nu e sigur. Oricum nici Naruto Shippuden nici Akkipuden nu mai sunt ce a fost primul Naruto cu ei la 13-14 ani
FairyTail_7644 întreabă: