| Mihaela201 a întrebat:

V-a placut de GOG la romanii au talent in finala?

Răspuns Câştigător
| Bogdi_Bogdan_1992 a răspuns:

Da toti au fost fantastici in finalahappy

se vede ca uni romani chiar au talent

20 răspunsuri:
| Diabolique a răspuns:

Am zis că nu mai răspund la întrebări despre personajul acesta, dar nu mă pot abține când văd că unii oameni chiar cred că băiatul citește gânduri sau are nu știu ce puteri.
Doamne iartă-mă, cum puteți să fiți atât de creduli? Nu știu dacă să râd sau să plâng.
Uitați explicația ambelor trucuri și vă rog, coborâți cu picioarele pe pământ!
Finală - http://www.scribd.com/......-au-talent
Semifinală - http://www.scribd.com/......magice-com
Numai bine!

| CandyHearts a răspuns:

Auzi...tu de unde stii ca cele spuse sunt adevarate? ..sunt foarte multi mincinosi, invidiosi dintre care ai putea fi si tu..ATENTIE nu zic ca esti ci ca ai putea fihappy. nimeni nu stie ce s-a intamplat acolo asa ca hai sa nu dam cu presupusul -ca ii facatura si nu merita sa castige si bla bla bla- parerea mea, ca si tu ai avut dreptul la parerea ta, este ca GOG merita sa castige din toate privintele, este foarte bun..nu zic ca eu cred in vraji, magie si iluzionism dar tot ce a facut i-a iesit foarte bine si a lasat pe multi cu gura cascata, iar acest lucru este singurul care conteaza.in schimb mihai petrache ar trebui sa fie bucuros ca a iesit pe locul doi, nu zic ca nu a meritat insa daca vei cauta pe youtube vezi milioane de persoane care danseaza mai bine decat el..parerea mea este ca cei care au probleme cu auzul au ar trebui mai mult laudati.va da-ti seama ei au dansat fara muzica pentru ca nu aud si la iesit de minune.

| Holocaust a răspuns:

Nu.Doar trucuri ieftine.Pe baza ăstora s-a câştigat.

| LovellyAngel a răspuns (pentru Holocaust):

Explica tu ce truc a folosit cu servieta aia? Chiar sunt curioasa ce explicatie ai.

| Holocaust a răspuns (pentru LovellyAngel):

E mentalist for god's sake! Nu ştii ce înseamnă asta?
http://ro.wikipedia.org/wiki/Mentalism Totul e pură prefăcătorie, dar bineînţeles că dacă nu erau proşti care să-l creadă şi să-l voteze, el nu mai câştiga.

| LovellyAngel a răspuns (pentru Holocaust):

"Mentalismul este singurul gen de iluzionism care încă mai aduce întrebarea „Este real?". Se pare că da, chiar sunt reale aceste „trucuri" pe care le fac mentaliștii." Citat din articoltongue

| Holocaust a răspuns (pentru LovellyAngel):

"Este real?"Nu, nu este, chiar dacă aşa pare.Trucurile în schimb sunt reale, după cum spune şi articolul.Eu una nu cred în puteri supranaturale, pentru că nu există.Am un cap şi-l folosesc.
People who don't use their heads...don't need them.

| BountyLoverXD a răspuns:

De-a dreptul incredibil! nu inteleg cum poate sa faca ceea ce face? ii pur si simplu o... putere de a lui? sau el o invatat sa faca asta?

| Sἶrenἶa a răspuns:

Oh da! Ma rugam ca el sa castige laughing.
Da` posibil ca el cu mentalismul lui sa faca sa castige smug

| Nadynaa a răspuns:

Da,foarte mult, este impresionant ce poate acel om happy

| Demzz a răspuns:

Neeeee nu prea!

| jimiciu a răspuns:

Nu prea ma cam speriat omu, dar oricum e incredibil ce poate sa faca omuletu asta!

| anonim_4396 a răspuns (pentru jimiciu):

Lol laughing

| davidescu88 a răspuns:

Da. super a fost fudna?

| Mihaela201 explică (pentru davidescu88):

Tu ai raspuns doar pentru funda!

| weezyweezy69 a răspuns:

Da mie mi.a placut... imi dai si funda :O3 :*?

| Nebunaticii a răspuns:

Intra pe www.nebunaticii33.forumz.ro CEL MAI TARE SERVER DE CS CLASSIC DIN ROMANIA!
(Intra, inregistreaza-te, Distreaza-te! )

| TaseAndrey a răspuns:

Trebuia sa castige mihai petrache

Întrebări similare