| iInfinityDarkness a întrebat:

V-a placut filmul tarata in iad/drag me to hell? Vreau pareri.Mai stiti filme de genul acesta? Dau funda.=D

Răspuns Câştigător
| Watermelon99 a răspuns:

Da mi-au placut foarte mult!
Poti incerca : Mama, The grudge, Dracula, The ring, Dead, The Devil Inside, The cabin in the Woods, Ghost. Funda puppy dog eyes

4 răspunsuri:
| M25M a răspuns:

Idee buna insa buget de categoria b, nu am fost impresionat.

| Th3AbSinTh3 a răspuns:

Tare scarbos filmul; mi-a placut finalul neasteptat :X
alte filme care mi-au placut: The unborn, The uninvited, Insidious, Freddy vs Jason, Case 39, 1408 si daca vrei un film cu final neasteptat uite-te la Numarul 23...

| supremxxxoxo a răspuns:

Nu te lua dupa ei. E o tampenie de film, asculta ce vorbesc, eu sunt cinefil si am vazut peste 700 de filme la doar 14 ani, nu merita sa-ti pierzi timpul pe Drag me to hell! Asta e un film de rahat pe care il promoveaza aia de la voyo ca sa platesti sa-l vezi, e o tampenie nu te uita la el, nici nu e despre iad, e doar cu o vragitoare fara pic de realitate ce bate cu blonda aia. Daca vrei sa vezi filme horror adevarate uite aici:
REC(doar unu si doi)
-The Others(daca nu vezi pe asta nu te numesti om)
The Exorcism of Emily Rose(un film cu exorcizare foarte bun cam cel mai bun cu exorcizari)
-The Ring 1, 2(ia-le pe rand, ok)
-The Woman in black 2012(trebuie vazut)
-(Room) 1408(un horror si practic ce mi-e nu mi s-a parut horror, o sa te uimesti de actorii pe ii are, e ft bun filmul)
-The Shining
-The Strangers
-Jeeper Creepers
Sinister
The Awakening
P.S fii draguta si da si tu funda!

| danadanuzza a răspuns:

DA E SUPER!
Devil Seed, Casa Celor O Mie De Cadavre, Rabies, Excision SI CEL MAI HORROR Exorcistul.
FUNDA? happy happy happy happy happy